G4Media.ro

Jandarmeria, după protestul AUR: Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Jandarmeria, după protestul AUR: Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.700 de lei / Un dosar penal pentru loviri și alte violențe

Jandarmerie anunță, vineri, că a aplicat șase sanțiuni în urma protestului AUR organizat joi în fața Ministerului Sănătății și că a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. AUR a organizat joi un protest împotriva așa numitei vaccinări obligatorii. Organizatorii au incitat la pătrunderea în forță în sediul ministerului, un bărbat s-a cățărat pe clădire și un jurnalist a fost lovit.

Redăm mai jos comunicatul Jandarmeriei:

”Cu acazia adunării publice din data de 17.08.2023, de la Ministerul Sănătății, ca urmare a nerespectării prevederilor legale și a evenimentelor petrecute pe timpul desfășurării adunării, Jandarmeria Capitalei face următoarele precizări:

Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.700 de lei, după cum urmează:
– 5 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice;
– 1 sancțiune contravențională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, a fost întocmit un act de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, în conformitate cu prevederile art. 193 CP.

În continuare se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Jandarmeria NU a gazat stegarul care initia Lovitura de Stat ?

    • Cred ca stegarul dac,e un fost milițian dac ….ca la haur sunt doar milițieni și aia cu 8 clase.