G4Media.ro

Jandarmeria București face apel pentru manifestaţii paşnice în zonele Universităţii şi Victoriei,…

Jandarmeria București face apel pentru manifestaţii paşnice în zonele Universităţii şi Victoriei, dat fiind că au fost anunţate mai multe proteste

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a făcut sâmbătă un apel pentru manifestaţii paşnice în zonele Universităţii şi Victoriei, unde sunt anunţate mai multe adunări publice de protest, relatează Agerpres.

Jandarmerie Bucureşti aminteşte, într-un comunicat, că sâmbătă în Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei din Bucureşti, sunt declarate, conform legii, mai multe adunări publice de protest astfel: Piaţa Universităţii – zona statui, între orele 12.00 – 14.00; Piaţa Universităţii – zona fântâni, între orele 15.00 – 20.00; Piaţa Victoriei, între orele 10.00 – 19.00.

„Conform cadrului legal în vigoare, Jandarmeria are obligaţia de a asigura măsurile de ordine publică la aceste manifestaţii, pentru protecţia participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni şi pentru a preveni şi combate fapte antisociale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică. În situaţia în care participaţi la astfel de manifestaţii desfăşurate în spaţiul public, pentru siguranţa şi sănătatea dumneavoastră, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele recomandări: Să manifestaţi paşnic şi civilizat, să vă delimitaţi de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violenţă şi să semnalaţi jandarmilor prezenţa în zonă a unor astfel de persoane; Să manifestaţi înţelegere faţă de măsurile luate şi să evitaţi conflictele de orice natură”, precizează comunicatul Jandarmeriei transmis AGERPRES.

Sursa citată aminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu prevederile H.G. nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, organizarea de mitinguri şi demonstraţii este permisă, cu un număr de participanţi de maximum 100 de persoane, în condiţiile Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice (republicată).

„Organizatorii acestor adunări publice au obligaţiile legale de a respecta locul şi intervalul orar de desfăşurare a manifestaţiei, precum şi celelalte norme de protecţie sanitară colectivă, în contextul epidemiologic actual. Jandarmeria Bucureşti va asigura protecţia tuturor persoanelor care aleg să-şi exprime opiniile în mod paşnic. Astfel, facem apel atât la cei prezenţi, cât şi la ceilalţi cetăţeni să fie responsabili şi îi asigurăm că sănătatea şi siguranţa lor sunt prioritatea noastră”, a mai precizat Jandarmeria Bucureşti.

Foto/ Arhiva: București/ Piața Victoriei/ Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. PSD SI-AI TRIMIS FALANGA LA „PROTESTE” ?

 2. jandarmeria suge palaria !
  E plina institutia de aserviti ai politicului si ai tilharilor din celelalte institutii bugetare tilharesti si mincionase .

 3. Acum ca Dragnea e la bulău nu mai are cine sa incite șefii jandarmilor

 4. Pt ce draku’ mai protestează astia?? Iar adunarea cretinilor manipulați de haurolaci????….Proteste sprijinite de ciuma roșie și propaganda Moscovei pt a marca banul primit în conturi de la URSUL de la RĂSĂRIT !

 5. Pt ce d ra ku’ mai protestează astia?? Iar adunarea cretinilor manipulați de (h)aurolaci????….Proteste sprijinite de ciuma roșie și propaganda Moscovei pt a marca banul primit în conturi de la URSUL de la RĂSĂRIT !

  • Ai dreptate, dreptul de a protesta garantat de constituție se aplică doar la protestatarii #rezist, ăia sunt manipulați de Soros, nu de ciuma roșie ca ăștia.

  • Desigur ca ai ZERO dovezi, dar ca orice neo-marxist, esti plin de certitudini.
   E dreptul lor sa manifesteze, daca vrei sa afli de ce, du-te si vezi.
   PS. Eu prefer sa ma plimb in parc, am luat cele 100000000 ruble convertibile de la Putin pentru postare…

 6. Acu vor masca inapoi sau ce mama naibii i-a mai nemultumit? Astia n-au scop in viata ? Faceti bai curat prin casa, duceti gunoiul, faceti si voi CEVA util.

 7. Acab
  1.3.1.2

 8. Ciobanii,de jandarmi,fac apel la lume,sa se poarte…pajnic?
  S-au mai bine spus ,sa nu iasa lumea din casa sa lupte pentru drepturile lor,calcate in picioare de ciuma NEOMARXISTA!
  Pái…in casa raman doar…adulatorii seringii,adica spalatii la creierut,cu televizorul!

 9. Ciobanii de jandarmi fac apel la lume??
  Păi de ce?
  Acum nu se anunță proteste, acum se anunță manifestații de solidaritate cu clasa politică, in vara aceasta diaspora va veni cu plăcuțe decorate cu flori in cinstea noii clase politice!!!!
  Așa că lucrurile vor decurge altfel se va încinge o materie hora a unirii pe ritmuri rock, iar în centru va fi purtat pe brațe însuși premierul Citu!!!!