G4Media.ro

Iulian Bulai anunță o ședință a Comitetului Politic Național al USRPLUS la…

sursa foto: Facebook/ Iulian Bulai

Iulian Bulai anunță o ședință a Comitetului Politic Național al USRPLUS la ora 15:00

Iulian Bulai, vicelider al grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor, afirmă că o şedinţă a Comitetului Politic Naţional al USR PLUS va începe la ora 15.00, în cadrul căreia „cel mai probabil” va fi confirmată propunerea de a lansa o moţiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu.

Într-o declaraţie acordată AGERPRES, Bulai a precizat că PNL trebuie să înţeleagă „gravitatea acestui moment” şi să propună „o persoană matură din punct de vedere uman şi politic” pentru funcţia de premier al României.

„Dacă acest lucru nu se va întâmpla, la ora 11.00 astăzi avem o întâlnire la grupul parlamentar, unde grupul parlamentar va fi informat cu privire la situaţia curentă. Mai departe, la ora 15.00 va fi o întâlnire a Comitetului Politic al partidului, care este un fel de Parlament al USR PLUS, constituit din parlamentari, preşedinţi de filiale judeţene şi lideri din toată ţara – vorbim de sute de oameni. Cel mai probabil acolo va fi confirmată propunerea de a lansa o moţiune de cenzură împotriva premierului Cîţu şi de a continua o guvernare alături de PNL şi UDMR, cu un alt premier în frunte”, a spus Bulai.

Şedinţa Comitetului Politic Naţional se va desfăşura on-line. În ce priveşte momentul depunerii moţiunii de cenzură, Bulai a arătat că îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

„Eu sper să fie în cel mai scurt timp. Sper să fie în următoarele ore de la Comitetul Politic, asta dacă nu primim o propunere asumată de premier din partea PNL-ului, care să aibă calităţile pe care le-am solicitat: maturitate umană şi politică şi capacitatea de a reforma ţara şi de a veni cu o perspectivă de modernizare rapidă a României”, a spus Bulai.

Deputatul a menţionat că, în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece, miniştrii USR PLUS îşi vor depune demisia.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Iulian Bulai 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

  1. Ziua 2 de când Citu s-a șters la cur cu USR: USR e încă la guvernare

  2. Sa iasa de la guvernare sa scapam de ei.
    Cel mai mare blestem pe capul romanilor saraci acest USR.

    • Vino cu câteva exemple ! Postac hot și trist .

    • Nu stii ce inseamna sa fii responsabil in situatii critice.

    • Daaa, sa ajungă odată PNDL3 la primării! Sa-i scoată din sărăcie (pe românii săraci)!

    • Mai Carpați de Sf. GHEORGHE, nu vezi ca plusereii tai sunt niste copii isterici care plang ca au pierdut jucaria ?
      V-a moșit tov. General Talpeș cand deja era cam ramolit…
      Sunteti buni doar de opozitie pe FB. Unde e Magister Vladuț Voiculescu, mai Mărășești? 🤣

  3. Dacă demersul USR era unul serios, acțiunea lui ar fi fost clară și fără echivoc: demisia imediată în bloc a tuturor miniștrilor USR! Altfel, lasă loc de suspiciuni!

    • tu ori esti unu care posteaza cu numele altuia ori suferi de dem.ent.a si o zi zici ceva si alta zi altceva. depinde ce fumezi…

    • Exact Vali!!! Un aburist

  4. Mai Bulai, spune clar:
    – Daca veti reusi sa vi-i faceti aliati pe cei din PSD si AUR si veti ramane apoi la guvernare in actuala coalitie cu un alt premier, veti continua sa actionati pentru transformare Presedintelui intr-o paiata care sa semneze ca notarul ?
    – Veti continua sa cereti ca Presedintele sa nu-i mai numeasca pe procurorii sefi?
    Asta as vrea sa stiu.

    • e cumva interesant cum actionati voi postacilor… daca e ceva de clotilde sau bulai sariti si dati cu tot ce aveti in ei. altfel sunteti oarecum moderati. aveti probleme mari undeva in zona creierului…

    • @ Vali
      Nu ai argumente si arunci insulte.
      Poate tu ai probleme mari in zona creierului.
      Esti plusereu, ok, e dreptul tău. Dar nu convingi pe nimeni sa-ti voteze favoritii prin insulte.
      Si deocamdată, favoritii se aliază cu AUR ! 🤣
      Sigur, politica e arta compromisului. Dar sa lingi azi unde ai scuipat ieri arata ca esti cam pe dinafară. Sau nu scuipai ieri sau nu lingi azi, ce zici ?

  5. Plavanul nesimtit artizanul jafului PNDL3 si a mafiei USL pt ca si primarii psd vor profita de furaciune, program creatia lui Dragnea-el a semnat ca primarul legea mafiei psd retrimisa de sparlament care prevede ca daca esti prins la furat dai banii inapoi scapi nepedepsit,daca nu ramai cu praduiala,oare cine minte cu nerusinare?el stia ca vine acest jaf PNDL 3 înca de atunci de cand a promulgat legea, despre ce vorbim