G4Media.ro

Iubitorii de ambarcaţiuni uşoare, aşteptaţi la a şasea ediţie a Bicaz Kayak…

Sursa foto: Facebook Bicaz Kayak Fest

Iubitorii de ambarcaţiuni uşoare, aşteptaţi la a şasea ediţie a Bicaz Kayak Fest

Iubitorii de ambarcaţiuni uşoare sunt aşteptaţi, pe 3 si 4 iunie, la a şasea ediţie a „Bicaz Kayak Fest”, eveniment ce se desfăşoară pe lacul Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlău, din judeţul Neamţ, relatează Agerpres.

Potrivit organizatorilor, sâmbătă, 3 iunie, se vor desfăşura un maraton de 40 kilometri şi un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara va avea loc o petrecere tematică Bicaz Kayak Fest Retro Party.

Duminică, 4 iunie, au loc alte două concursuri, unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului Turistic, şi al doilea de eskimo-rolling, o tehnică de a te roti şi salva dintr-un caiac răsturnat.

„Bicaz Kayak Fest” este organizat de Asociaţia „Clubul Outdooris” în parteneriat cu Primăria Bicaz şi urmăreşte promovarea sănătăţii prin mişcare, încurajarea şi dezvoltarea comunităţii caiaciste din România prin reunirea într-o competiţie sportivă deschisă a iubitorilor amatori şi profesionişti de caiac, canoe şi alte ambarcaţiuni uşoare, din ţară şi străinătate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează