G4Media.ro

Italia suspendă zborurile dinspre şi către Regatul Unit al Marii Britanii şi…

Italia suspendă zborurile dinspre şi către Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, unde a apărut o nouă tulpină de coronavirus mai contagioasă

Și Gguvernul Italiei a decis să suspende zborurile dinspre şi către Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, unde apariţia unei noi tulpini de coronavirus mai contagioasă a determinat intrarea în lockdown a Londrei şi a unei părţi a Angliei.

„Ca guvern, avem datoria să protejăm cetăţenii italieni şi, din acest motiv, am notificat guvernul britanic că urmează să semnăm împreună cu Ministerul Sănătăţii o dispoziţie pentru suspendarea zborurilor cu Marea Britanie. Prioritatea noastră este să protejăm Italia şi compatrioţii noştri”, a anunţat pe Facebook ministrul de externe italian, Luigi di Maio, potrivit Reuters.

Potrivit ministrului britanic al sănătăţii, Matt Hancock, noua tulpină este „scăpată de sub control”.  El a avertizat că nivelul maxim de restricţii antiepidemice instituit la Londra şi într-o parte a Angliei în urma descoperirii acestei tulpini, care accelerează cu până la 70% transmiterea coronavirusului, ar putea dura până când se va desfăşura campania de vaccinare.

Și Belgia şi Olanda au anunţat de asemenea suspendarea zborurilor dinspre şi către Regatul Unit, în timp ce Germania pregăteşte o măsură similară.

În apropierea sărbătorilor de sfârşit de an, mai multe state europene înăspresc restricţiile antiepidemice, de teama unui al treilea val de COVID-19.

Foto: Luigi di Maio

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  • Povestea e mai veche. Retrocedarile in Baneasa au inceput pe vremea cand petrov a fost primar. Pentru retorc edarile alea puiu popoviciu a primit 7 ani cu executare.
   Si totusi, cele 224 de hectare retrocedate ilegal in Baneasa n-au fost recuperate de justitia noastra.
   Ce spunea petrov in 2009Ț

   „Hai să ne înţelegem cu următorul lucru: unde-i crima lui Popoviciu că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? Este o crimă? Se pare că asta-i abordarea publică şi e foarte greşită. Problema, dacă există, este în zona legalităţii transferului terenului, dar de aici până la a blama o investiţie de asemenea dimensiuni consider că este o eroare”.

   A avenit apoi videanu la primarie. A aparut prințul cumătrului petrov, retrocedările ilegale au continuat.

   Iar justiția pune parul pe acarul păun.

  • Prea tarziu…

 1. ma ,

  va mai explic ultima data ,

  orice incursiune in viata mea privata , ma raneste.

  este ca un cutit infipt in sufletul meu.

  asa sunt eu facut.

  daca vreti sa discutam despre viitor , da.

  nu va mai jucati cu trecutul , pentru ca puteti rescrie viitorul.

  timpul pozte fi inteles dintr-o lumu doar tridimensionala.

  de ce nu ma lasati in pace ?

  va rog lasati-ma in pace.

  eu am drumul meu.

  drumul cainelui.

  desi credeti ca stiti multe , nu pareti a intelege ce va spun.

 2. Guvernul roman peste 6 luni… „analizam oportunitatea opririi zborurilor din si inspre Regatul Unit Marii Britanii, avand in vedere ca rata la mie nu a impus o astfel de masura”…

  Legat de subiect… Acest virus evolueaza spre o propagare din ce in ce mai eficienta. Interesant pentu un virus care a spart toate granitele umane dar si de specii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.