G4Media.ro

Irlanda are în vedere o relaxare lentă a restricţiilor la fiecare 2-4…

Irlanda are în vedere o relaxare lentă a restricţiilor la fiecare 2-4 săptămâni/ Capacitatea de testare, printre cele cinci criterii luate în calcul la fiecare schimbare

Foaia de parcurs pentru relaxarea graduală a restricţiilor impuse pentru a împiedica propagarea epidemiei de COVID-19 în Irlanda va clarifica modul în care vor fi făcute schimbările la fiecare două-patru săptămâni, dar guvernul va interveni dacă lucrurile vor merge prost, a declarat joi premierul irlandez Leo Varadkar (foto), citat de Reuters și preluat de Agerpres.

Varadkar a enumerat cinci criterii care vor trebui luate în considerare înaintea fiecărei schimbări: progresul bolii, capacitatea asistenţei medicale şi rezilienţa, capacitatea de testare şi urmărire a contactelor, capacitatea de a proteja grupele de risc, riscul morbidităţii secundare şi al mortalităţii din cauza restricţiilor în sine.

„Relaxarea restricţiilor actuale va fi lentă şi se va face gradual. Ridicarea acestora nu va reflecta în mod necesar ritmul în care au fost instituite”, a declarat premierul irlandez în parlament, adăugând că planul urmează să fie finalizat vineri.

Sursa Foto: Facebook/ Leo Varadkar

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.