G4Media.ro

Iranian cercetat după ce a încercat să treacă frontiera cu un cap…

sursa foto: Poliția de Frontieră

Iranian cercetat după ce a încercat să treacă frontiera cu un cap tractor căutat în Belgia / I s-a întocmit dosar penal de tăinuire

Un cap tractor, căutat de autorităţile din Belgia, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră la un cetăţean iranian care a încercat să iasă din România la volanul acestuia, informează ITPF Giurgiu, citat de Agerpres.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un ansamblu rutier, format din cap tractor marca DAF şi semiremorcă, condus de un cetăţean iranian, în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat că, utilajul cap tractor al ansamblului rutier figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autorităţile din Belgia”, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Cetăţeanul iranian a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat capul tractor prin cumpărare de la o firmă şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figura ca fiind căutat pentru confiscare.

Bunul estimat la o valoare de 432.000 de lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, mai precizează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...