G4Media.ro

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

sursa foto: Facebook\ Apple

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

Septembrie este luna în care Apple îşi prezintă an de an noile iPhone-uri, iar pentru lansarea seriei iPhone 14 există deja o dată vehiculată, transmite News.ro.

Apple va organiza evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri pe 7 septembrie, susţine Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei. Apple nu a comentat informaţia, astfel că nu există, deocamdată, o confirmare oficială.

La fel ca în ultimii ani, din cauza pandemiei, nu va fi un eveniment cu locuri vândute şi cu prezenţă fizică. Evenimentul va fi înregistrat şi transmis online pe site-ul companiei şi pe YouTube.

Din informaţiile de până acum, seria iPhone 14 va fi compusă din patru modele şi va exista o distincţie mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază şi versiunile Pro mai scumpe.

Cele două modele Pro vor veni, printre altele, cu un procesor mai puternic, un breton mai mic şi un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanenţă pentru a afişa notificări şi alte informaţii.

Tot Bloomberg scrie că Apple şi-a anunţat angajaţii să fie pregătiţi pentru o lansare ce va avea loc pe 16 septembrie, aceasta putând fi data la care noile telefoane vor debuta pe piaţă.

Între timp, Apple a lansat un nou update de securitate pentru iOS, iPadOS şi macOS, pentru a rezolva două probleme de securitate exploatate de hackeri. Acestea au fost descoperite în kernel-ul sistemului de operare şi WebKit, motorul de randare al browser-ului Safari.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Repede… repede… credit la banca sa nu scada vanzarile gigantilor.

  2. Din ce in ce mai hidos. De la 5S deja si-au pierdut unicitatea.

  3. Mi-ar fi rusine sa-mi atarne asa ceva in pantaloni … Opulenta de neam pr0st.

  4. Nu-mi gasesc telefon sa-mi cumpar … Toate-s hidoase, opulente, butucanoase si pline de Google&Co. (cati bits, atatea potentiale backdoor-uri..) Daca aveau creier, scriau Android-ul macar in C++ .

  5. Da, nu vorbim de C# @ Apple, aceeasi mizerie.

  6. P. S. : Mai nou, Apple baga Ads-uri . QED RIP RIP CIPCIRIP. Sarakie stropita cu tinctura biblica pt. Dobitoace. Pe mine daca nu ma lasi sa umblu in /etc/sysctl.conf nu sunt om.

  7. P.P.S. : Cand vad ca orice ROM depinde de SELINUX(NSA), ma Ustura sufletul.

  8. *alta s o b o l a n i e ‘failed by design’