G4Media.ro

Ionuţ Stroe: George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1. În…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ionuţ Stroe: George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1. În ciuda zbaterilor politice şi al refuzului de a accepta adevărul faptic al USR şi doamnei Coltilde Armand

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă joi că George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1, în ciuda „zbaterilor politice şi al refuzului de a accepta adevărul faptic al USR şi doamnei Coltilde Armand”. Stroe a precizat că ”este inadmisibil şi absurd să faci zeci de plângeri penale unor oameni simpli, care au contribuit la procesul electoral, să încerci să ameninţi şi să terorizezi un sector întreg, pentru că rezultatele nu sunt cele pe care ţi le doreai”, transmite News.ro.

”George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1! În ciuda zbaterilor politice şi al refuzului de a accepta adevărul faptic al USR şi doamnei Coltilde Armand: cetăţenii Sectorului 1 l-au ales pe George Tuţă la primărie”, a transmis purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

El a precizat că ”este inadmisibil şi absurd să faci zeci plângeri penale unor oameni simpli, care au contribuit la procesul electoral, să încerci să ameninţi şi să terorizezi un sector întreg, pentru că rezultatele nu sunt cele pe care ţi le doreai”.

”Este absurd că niciun reprezentant al USR în secţie nu a făcut vreo sesizare, întâmpinare sau contestaţie a a rezultatelor şi proceselor verbale. Dar acest episod urât s-a încheiat, iar acum George are multă treabă de făcut, multe lucruri de îndreptat şi sunt sigur că sub administrarea lui, Sectorul 1 îşi va recăpăta statutul de ,,capitală a capitalei”, spune Stroe.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere joi renumărarea voturilor la Sectorul 1, la alegerile locale de duminică, ea afirmând că are dovezi clare şi matematice că s-a fraudat acest scrutin în mod flagrant iar ”Ciolacu şi Ciucă sunt părtaşi la cea mai mare fraudă electorală după 1946”.

Biroul Electoral Central a respins, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulată de către Clotilde Armand, în calitate de candidat la funcţia de primar de sector din partea Alianţei Dreapta Unită. BEC a argumentat că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Nu stiam ca un repr.unui partid poate declara castigatorul unor alegeri electorale ! Pana una alta daca chiar au fost alegeri corecte de ce nu se aproba renumararea voturilor in toate locatiile cu probleme ? Pana acuma problemele ar fi fost rezolvate . Dar se pare ca nu sunteti nici transparenti nici corecti.

  • iata ca efectele numirii lui Grebla la autoritatea electorala isi arata roadele.
   Au manarit iarasi fara rusine alegerile in toate partile unde nu aveau majoritate evidenta.
   Sistemul psdisto-liberal functioneaza fara cusur vegheat de institutiile statului subordonate. Asta este Romania, unde mafia nici macar nu se mai sfieste sa actioneze pe fata in propriul interes.
   Avem ce am ales……..

 2. Nenea Stroe, vezi că ai niște bani publici de păpat sub formă de salariu… lasă sectorul 1 în durerea lui.

 3. auzi la ei , au rezolvat toate acuzatiile de frauda ? sau pe PNL-SRI nu trebuie , pentru ca asa zice stroe & IMPARATUL?

 4. Ia zi mai securiciule, nu-i asa ca te-au ajutat fostii colegi securici sa furi voturi?

 5. Nu mai știu cine e acest Ionuț Stroe dar constat că e încă unul care, la fel ca și Tuță (cred că e de fapt cu P) nu știe când se încheie mandatul actualului primar. Indiferent de rezultatul pe care, prin tot felul de găinării îl vor face să răsară din urne, nu înțelege gramatica. PTuță se și repede să-și ia funcția în primire anticipat. O știți p-aia: de-aș mai duce-o pân’ la toamnă, lelițo Ioana…. până la toamnă multe se pot întâmpla. Ca de exemplu, coaliția psdpnl să nu mai ajungă la o învoială la împărțirea funcțiilor președinte/premier/Camere/comisii. Să te ții atunci, păruială și dezvăluiri.

 6. La ce sa mai facem vot atunci?
  Nu conteaza ca buletinele nu ies la numar, conteaza doar ca asa vreti voi sa fie?

  Ati pus niste cozi de topor primari, ca sa se poata mari taxele dupa cum aveti nevoie?
  Sa va platiti pensiile speciale cu banii oamenilor?

 7. Probabil ca gruparea cu cei mai multi castigatori e SRI, propun sa se confectioneza o stampila cu SRI, iar lista cu candidatii lor sa fie transparenta!… acum e doar stravezie!