G4Media.ro

Ion Ceban, primarul Chișinăului, îi numește „prostălani” pe cei care au criticat…

Foto: Guvernul Moldovei

Ion Ceban, primarul Chișinăului, îi numește „prostălani” pe cei care au criticat că primăria că nu a curățat zăpada din capitală

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, i-a numit „prostălani” pe care au îndrăznit să se plângă de calitatea proastă a lucrărilor de deszăpezire, în special pe trotuarele impracticabile din capitală, arată Ziarul Național, citat de Rador.

Edilul, ales să gestioneze astfel de situații, crede că toată lumea trebuie să aprecieze eforturile făcute de subdiviziunile Primăriei Chișinău, în contextul în care resursele ar fi limitate.

„Lumea trebuie să știe că efortul nostru și intervențiile au loc în condiții diferite decât posibilitățile la nivel național. Noi nu avem armată, nu avem poliție. Avem muncitori care sunt în ture obișnuite, nu doar atunci când avem situații de criză. Am văzut tot felul de „prostălani” care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari și alți experți care joacă cărți lângă sobă. Angajații și muncitorii subdiviziunilor noastre sunt și ei oameni, care lucrează în ture și se face maximum posibil, inclusiv cu cei din domeniul privat”, a spus astăzi Ceban, în cadrul ședinței operative a subdiviziunilor Primăriei.

Ceban susține că reprezentanții armatei ar fi trebuit să iasă și să pună mâna pe lopeți, pentru a deszăpezi capitala.

„În general, nu știu de ce avem nevoie de armată, cu cheltuieli de 35 de milioane pentru tot felul de zone pe la Băcioi, dacă nu am văzut niciun lucrător din armată implicat în acțiuni de deszăpezire. Apropo, „țipălăii” de la Partidul Acțiune și Solidaritate vin în fața Primăriei, să le dați câte o lopată și instrucțiuni cum se ține o lopată în mână”, a mai spus Ceban.

De menționat că ieri, 8 ianuarie, însuși Ion Ceban reclama calitatea proastă a lucrărilor de deszăpezire. „Am efectuat o inspecție prin oraș, iar intervențiile serviciilor specializate lasă de dorit, mai multe drumuri fiind înzăpezite. Am solicitat mobilizarea totală a efectivului, tehnicii speciale din dotare de la Î.M. „Spații Verzi”, Î.M. „Autosalubritate”, Î.M. „Apă – Canal Chișinău”, Î.M. Regia „Exdrupo”. Toți viceprimarii, șefii de direcții trebuie să monitorizeze situația din teren, cu accent pe carosabil, accesele în Chișinău și cele din suburbii”, a ales Ceban să se revolte public, într-un live pe Facebook, nu direct subalternilor săi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ba, au fost mai degrabă atunci când au votat. Acum probabil ca le-a mai trecut, dar este puțin cam târziu.