G4Media.ro

Iohannis, reacție la declarațiile Oanei Bogdan (PLUS) despre proprietate: Refuz categoric abordări…

Iohannis, reacție la declarațiile Oanei Bogdan (PLUS) despre proprietate: Refuz categoric abordări de tip iliescian că proprietatea e un moft. Proprietatea e un drept al cetățeanului și statul trebuie să garanteze proprietatea

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, marți seara, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, la afirmațiile Oanei Bogdan de la PLUS legate de proprietate, spunând că respinge categoric „abordări de tip iliescian că proprietatea e un moft”.

„Cred că proprietatea trebuie să fie nu doar un fapt, trebuie să fie garantată și cel care o garantează trebuie să fie statul. Cum spun unii, proprietatea e sfântă. Nu știu dacă sfânt e cuvântul, dar trebuie garantată”, a spus președintele răspunzând unei întrebări.

Refuz categoric abordări de tip iliescian că proprietatea e un moft. Proprietatea e un drept al cetățeanului și statul trebuie să garanteze proprietatea, cu tot ce înseamnă cuvântul garantare”, a subliniat Klaus Iohannis.

”În vest oamenii se raportează deja altfel la proprietate. Nu sunt aşa ataşaţi. Sunt dispuşi să o împartă sau chiar să renunţe la ea. Îşi doresc să fie chiriaşi, nu mai vor să fie proprietari. Cei tineri, la fel, au o cu totul altă… nu vor să aibă autoturism. Nu îşi fac carnet de conducere. Nu vor să, înţelegeţi? Este o altă raportare”, a declarat Bogdan, unul dintre oamenii influenți pe lângă Dacian Cioloș, după cum singură admite, într-un interviu pentru G4Media.ro.

Citește și

VIDEO INTERVIU Oana Bogdan, arhitectul din PLUS: Românii nu au încredere unii într-alţii şi atunci nu ai cum să trăieşti într-un proiect de co-locuire. Hai să nu mai zic grup, ca să nu dea alte idei/ În vest, oamenii își doresc să fie chiriași, nu mai vor să fie proprietari

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu-i asa, cele mai frauduloase averi sunt dobandite prin meditatii crunte…

  2. Pai ce faci, bre? Te iei de +?
    Mai ai un pic si o critici si de aia cu fasolea… Vrei sa murim sucombati?
    Mai abtine-te cand iti vine!

    • ADICĂ ? Nu înteleg ce vrei să spui ! Ascundem minciunile care se ”dezbat ” la greu in partida CIOLOS – USR ? La ce foloseste asta ? La proliferarea in spatiul public a comunismelor …progresiste ? DA, PROPRIETATEA PRIVATA este SFANTA ! Dincolo e marxism comunist !

  3. Eu cred ca bezmetuca aia n-a trecut de granitele Romaniei niciodata. Ori poate era legata fedeles, cu calus in gura si masca pe fata. Altfel nu-mi explic ineptiile pe care le scoate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.