G4Media.ro

Iohannis, despre rotativa guvernamentală: ”Se va face. Nu există niciun fel de…

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Iohannis, despre rotativa guvernamentală: ”Se va face. Nu există niciun fel de complicație și problemă în interiorul coaliției”

Prezent la Bulboaca, în Republica Moldova, la Summitul Comunității Politice Europene, președintele Klaus Iohannis a răspuns la întrebarea Euronews despre rotativa guvernamentală, dacă procesul va mai avea loc sau nu până în toamnă.

Președintele a transmis că rocada ”se va face”, subliniind că nu există niciun fel de ”complicație” în interiorul coaliției de guvernare.

  • ”Se va face. Nu există niciun fel de complicație și problemă în interiorul coaliției. Rotația se va produce dar toți au înțeles că nu se poate face și negocierea acestei greve, și rotația în același timp. Dar clasa politică a înțeles solicitările, Guvernul a înțeles, coaliția a acționat”, a transmis Klaus Iohannis.

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Faptul ca zice ca „nu exista nicio problema in coalitie” arata cat e presedintele de decuplat de realitatea cu care noi toti ne confruntam. Iuie Mohanis, am ajuns sa o zic si pe asta

    • Eu cred ca nu e decuplat deloc, doar ca ciolanu e mai important decat țara. Asta au aratat si cand s-au aliat cu psd si nu inteleg de ce te astepti ca dintr-o data sa fie altfel.