G4Media.ro

Iohannis, critici pentru politicienii cu probleme în justiție într-un discurs despre Holocaust:…

Sursa: Administrația Prezidențială

Iohannis, critici pentru politicienii cu probleme în justiție într-un discurs despre Holocaust: În tentativa lor nesăbuită de a se salva de justiție și de a-și prezerva puterea, unii politicieni învinuiesc magistrați, blamează multinaționalele viclene și diabolizează UE

Președintele Klaus Iohannis a lansat luni noi critici la adresa politicienilor care atacă justiția, arătând într-un discurs la Cotroceni că pasul următor este ”acapararea statului”. Iohannis a făcut declarațiile în timpul ceremoniei de decorare a unor supraviețuitori ai Holocaustului.

”Să nu uităm că, în numele unui așa-zis ideal suprem, schimbând legi și capturând instituții una câte una, s-a consolidat regimul nazist. Percepția că politicienii, care reprezintă oamenii și interesele lor, au dreptul să calce în picioare adevăruri, să identifice dușmani, să dea vina pentru eșecurile lor pe diferite categorii de cetățeni reprezintă o filosofie toxică. Astăzi, în tentativa lor nesăbuită de a se salva de justiție și de a-și prezerva puterea, unii politicieni învinuiesc magistrați, blamează multinaționalele viclene, cum zic ei, și diabolizează Uniunea Europeană, descrisă drept abuzivă și trufașă. După cei arătați acum cu degetul, ar urma alții, apoi alții, și tot așa până când indistincția și căutarea continuă a vinovaților s-ar transforma în pretextul perfect pentru acapararea statului”.

Președintele Iohannis a susținut luni la Palatul Cotroceni o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decorare a unor supraviețuitori ai Holocaustului.

Foto: Presidency.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

 1. Cred că Iohanis și ai lui „au scăpat” … caii în porumb. Cum a legat el nazismul de PSD este o adevărată … tâmpenie !

 2. Nu se face dle Președinte, să amestecăm lucrurile, mai ales că VeVe Drăncilă e prietenă la toartă cu Bibi Netaniahu

  • Bibi e prieten cu bănuțul din poșeta Vioricăi, mai ales că l-a legat rabinul de o lipitoare care trăieste doar pe picior mare…

 3. Comme d’habitude: oua, jumari, tigaie…

  • si uite.asa te-a facut wener nazist 😀 si nici nu stiai :DDD

  • Mai pe româneste, când te-acuza neamtul de nazism.

 4. Se pare, nu…, e sigur, multi sunt batuti in creier si nu pricep mai nimic.

  • Una dintre probleme este: cum ii convingi pe cei de la Tara ca 50 de lei in plus la pensie nu trebuie transformati in cantitatea posibila de tuica ce o vor bea la birt sau in masa saracilor, painea. Asta nu ii va scoate din mizeria in care traiesc.
   Apoi cum ii convingi pe cei credinciosi ca farfuria aia de coliva sau fasole pe care o primesc de pomana e platita tot de ei: prin pomelnice, bani pusi in cutia milei, banii de Craciun sau Sf. Ion pt sfintirea propriei case?
   Cum ii convingi ca a te spala la lighean o data pe saptamana nu e normal in ziua de azi, ca a te caca in fundul curtii si a te sterge cu ziare sau stiuleti la fund e inimaginabil?
   Stau cu gura cascata si tot PSD voteaza.
   DRAGNEA A SARACIT UN JUDET INTREG. CE IL CALIFICA SA CONDUCA ROMANIA SPRE BUNASTARE?
   VALCOV II AMENINTA PE OAMENI INTR-UN VIDEO CA LE TAIE APA DACA NU VOTEAZA CU PSD. CUM SA CREZI CA VREA BINELE POPORULUI?

  • Eu tot mai cred ca monarhia constitutionala e solutia….

  • Întotdeauna a fost, dar am fost orbi și rușinați de defectele de vorbire…

 5. De acord cu d-l Președinte in privința PSD.
  Trist e că nici președintele nu oferă alternativa la PSD.

 6. Corect,Eu cred ca Hamsterul cariatul va avea soarta lui Ceașcă sau la regimentul trei vargati în cel mai bun caz . Iar sfertseculara lui îl va înșela cu Johannis așa de oftica, ca merita ceva mai mult și mai frumos în viata

 7. Explicația e mult mai simplă și lezne de exprimat pri două aspecte evidente:
  1) Ei pot…!
  2) Noi ii lăsăm…!
  Sau și mai pe scurt:
  1) Ori că una…!
  2) Ori că că…!
  He-He!

 8. @ Mara
  Și ai cumva impresia că opoziția lui pește nu mai poate de grija țăranilor care se kk în fundul curții, Maro? Crezi cumva că odată ajunși la guvernare vor mișca un pai pentru năpăstuiții ăia?? Hai să lăsăm ipocrizia! Mor de râs! Așa vă mai place să vă dați salvatorii omenirii, să pozați în Supermani care elimină „corupția”, că voi sunteți niște „Albe ca Zăpada” care n-au nici o treabă cu zona „penală” … Îmi vine să vomit.. Știm cu toții ce vă mână în luptă! Lăsați lolourile și marș la muncă!

  • Ce sa ma mane, tarane, in lupta? Ia explica tu si mie, si multimii de aici?
   Hai! Citeste-mi gandurile!

 9. Freeman, stai pe lângă ventilatorul pesedist …..poate se împrăștie ceva și pentru tine

  • Și cum ați vrea să vă răspund ție sau Marei? Cu niște bucăți de bordură, sau cu o plăcuță de inmatriculare suedeză, adaptată celor care cică „rezistă”? Că văd că astea sunt armele voastre preferate… Prefer să vă ignor și să nu mai pierd vremea cu voi.

 10. Nici noi cu tine…..esti o cauza pirduta