G4Media.ro

Ioan Niculae, eliberat după 15 luni de închisoare / A fost condamnat…

Ioan Niculae, eliberat după 15 luni de închisoare / A fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare după 15 luni de detenție, anunță Prosport, care publică declarația președintelui clubului Astra Giurgiu, Marian Costea.

„Da, este adevărat! A revenit în libertate. Vrem să menținem echipa în a treia ligă. Înscriem echipa acum pentru Liga 3, greaua moștenire ne-a privat de a râmâne în eșalonul secund. Din informațiile mele nu se dorește desființarea acestei echipe, ci dimpotrivă. Să revenim în prima ligă”, a declarat pentru ProSport președintele executiv Marian Costea.

Patronul grupului Interagro fusese condamnat la închisoare în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Sursa foto: InquamPhoto / Mircea Manole

Citește și: Afaceristul Ioan Niculae rămâne în închisoare. Tribunalul Constanța a refuzat eliberarea condiționată

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Să tot fure milioane si zeci de milioane de euro cu asa ” pedepse” . Justitia gastii savonea corbu netejoru produce astfel de rebuturi cu pretentii de hotărâri judecătorești.
    Asta numai in țara ” lucrului bine facut ” a lui Johannis se poate intampla. Dulapul ne a mâncat viitorul. iuda lider regional.

  2. Ce o fi în capul unora , ce înțeleg ei prin instigare , poate pentru ei înseamnă furt .

  3. Cum naiba sa nu faci aceleași ilegalitați încă odată când ieși după 1 an!

  4. Deci Cristian Popescu primarele va iesi dupa opt luni. Prietenii stiu de ce.

  5. Avea rezervare la vreun hotel din Grecia sau de ce l-au eliberat aşa repede?

  6. Asta e justitia din Romania. Toti sunt hoti, corupti, mafioti, bagati cu politicu. Nu ai cum sa traiesti ca tara, daca totul e o mare cumetrie mereu.

  7. Gata, e om curat !