G4Media.ro

Ioan Ghiață de la PNL candidează împotriva lui Ioan Ghiață de la…

Ioan Ghiață de la PNL candidează împotriva lui Ioan Ghiață de la PSD la primăria unei comune din Suceava. Sunt vecini și au inclusiv același prenume al tatălui: Gheorghe

Alegerile locale din județul Suceava oferă tot felul de situații neobișnuite, unele chiar hilare, scriu jurnaliștii de la publicația locală Monitorul de Suceava. Dacă la Mălini primarul candidează singur, nici măcar la Consiliul Local nefiind vreun contracandidat, la Ostra singurul contracandidat al primarului este sora sa, iar la Verești toți cei 15 candidați la Consiliul Local din partea Partidei Romilor au același nume de familie, reporterii Monitorului de Suceava au mai descoperit o situație inedită și la Botoșana. Actualul primar în funcție, Ioan Ghiață, candidat din partea PNL, îl are drept contracandidat pe Ioan Ghiață, din partea PSD.

Contactat de Monitorul de Suceava, primarul Ioan Ghiață a explicat cum stau lucrurile din punctul său de vedere: ”Suntem vecini, dar nu și rude. Vreau să vă spun că avem inclusiv același nume al tatălui, Gheorghe, totul este tras la indigo. Cred că a fost o ambiție de-a lor (n.r. – PSD)”.

Citește articolul integral pe monitorulsv.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.