G4Media.ro

Invitat să semneze un proiect de lege care elimină renunțarea voluntară la…

Invitat să semneze un proiect de lege care elimină renunțarea voluntară la titlul de doctor din Legea Educației, măsură introdusă chiar de el în 2014, Sorin Cîmpeanu a ezitat: Vom citi, vom analiza și vom semna, după ce vom înțelege

Întrebat în cadrul audierii dacă semnează un proiect de lege inițiat de USR, cu privire la interzicerea renunțării voluntare la titlul de doctor, ministrul Educației a răspuns că are nevoie să analizeze proiectul: „O să vă rog să-mi permiteți să analizez acest proiect. După ce îl voi analiza, vă voi răspunde, cu mare drag, pentru că este o inițiativă care, în principiu, dacă este așa cum ați prezentat-o, trebuie să fie încurajată”.

Întrebarea i-a fost adresată de către senatorul USR, Ștefan Pălărie. După audiere, Ștefan Pălărie a scris pe pagina sa de Facebook că Ministrul Educației „s-a eschivat din nou”.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Sa ne spuna cei care au propus acest proiect ce se va intampla cu profesorii universitari care au coordonat doctoratele plagiate. Niciun doctorand nu poate sustine teza daca nu primeste aprobarea de la conducatorul stiintific! Directia si continutul tezei sunt decise in mare masura de catre conducator nu de catre doctorand.

 2. România e ţara imposturii.

  • Bine zici! Mai ales in randurile usr! Diplome de doi lei in marea lor majoritate, munca reala ioc sau foarte putina, pregatire in domeniile pe care vor sa le conduca ioc, gargara pe la ong-uri. Parca sunt capre: iau pozitii si behaie pe fb. Iar realizarile la fel: sublime, dar lipsesc cu desavarsire!

  • Bai ce tare seamana cu tine

 3. Palarie asta e alta potaie! Daca omul nu semneaza fara sa citeasca, palarie zice ca „s-a eschivat”. Astia sunt useristii: propaganda gen goebbels si stalin!
  Bine ca are palarie ca sa nu-l ploua in gat!

  • M-am uitat pe site-ul usrplus dot ro la palarie asta. Nimic despre educatie, cica ar fi dezvoltat programe de educatie mai intai prin corporatii, apoi (cum altfel?) printr-un ong. Si activism. Adica politruk. Deci alt zero care nu e in stare de nimic, dar doreste sa conduca Tara!
   Era pe vremuri un banc, se termina cu: „trei-patru, trei-patru, palaria si khakhattu'”.

  • Tu ce studii ai amice? Cand, ce si unde?

 4. Are dreptate! Domnul ministru înțelege mai greu,tot un fel de analfabet,dar cu titlul de ministru!
  Jos mafia diplomelor!

  • Ministrul trebuie sa mearga in universitati si sa-i intrebe pe coordonatorii tezelor plagiate de ce s-a ajuns in aceasta situatie. Coordonatorii au primit bani pentru a indruma doctoranzii!