G4Media.ro

INVESTIGATIE INCOGNITO Moft social democrat: Zbor cu jet privat la Monaco și…

Sursa Foto: Colaj G4Media.ro

INVESTIGATIE INCOGNITO Moft social democrat: Zbor cu jet privat la Monaco și apartament de lux închiriat cu zeci de mii de euro pe lună în imobilul în care se află cel mai scump penthouse din lume

Noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, zboară frecvent la Monaco cu jet privat, care costă minim 25.000 de euro cursa dus-întors, rezultă dintr-o investigație G4Media.ro.

La Monaco, soțul ei, Vladimir Ciorbă, ar avea închiriat un apartament într-un imobil de lux, unde cele mai mici prețuri la închiriere pornesc de la 20.000 de euro pe lună.

Aici, în Tour Odeon, unde se relaxează familia Vicol – Ciorbă, se află cel mai scump penthouse din lume, estimat la câteva sute de milioane de dolari.

 • G4Media.ro a reușit să confirme, prin mijloace de investigație incognito, toate informațiile despre sejururile petrecute de cuplul Vicol – Ciorbă în apartamentul din Monaco.
 • Am pretins că livrăm mobilă de lux și avem nevoie de dimensiunile intrărilor care duc la apartamentul închiriat de firma Nordis în Tour Odeon. Nordis este firma la care este asociat soțul Laurei Vicol. Angajații clădirii ni le-au oferit telefonic în detaliu, inclusiv numărul apartamentului, și au confirmat că acolo locuiesc Vladimir Ciorbă și soția sa, Laura Vicol.
 • Nordis Group susține, într-un răspuns transmis G4Media.ro, că nu deține, nici prin alte entități componente, proprietăți închiriate în afara României.
 • Deputata PSD, Laura Vicol, nu a răspuns apelurilor și mesajelor transmise de G4Media.ro.

Informația pe larg

Un jet privat Gulfstream G200 Galaxy aparținând Țiriac Air a decolat, vineri, la ora 13.06 de pe Aeroportul Otopeni în direcția Nisa, unde a aterizat două ore mai târziu.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, la bord s-au aflat noul președinte al comisiei juridice din Camera Deputaților, deputatul PSD Laura Vicol împreună cu soțul ei.

Un indiciu solid că Vicol s-a aflat în jetul privat: telefonul ei a fost închis pe toată durata zborului, dar s-a deschis imediat la aterizare. Ultimul mesaj pe Whatapp văzut de soțul Laurei Vicol a fost la 13.03.

Cursa Țiriac Air cu indicativul TIH4C a fost urmărită în timp real de reporterii G4Media.ro cu ajutorul site-ului flightware.com. Am sunat la fiecare 15 minute pentru a verifica dacă telefonul Laurei Vicol este în continuare închis.

Telefonul ei s-a deschis la ora 15.22, la câteva minute după aterizarea jetului privat la Nisa. Avionul a aterizat, potrivit site-ului de monitorizare a zborurilor, la ora 15.18. Laura Vicol nu a răspus la apelurile G4Media.ro, nici la mesajele transmise, în care i-am solicitat o serie de lămuriri suplimentare.

Reporterii G4Media.ro au solicitat o ofertă de la Țiriac Air pentru jetul Gulfstream G200 Galaxy pe Ruta București – Nisa pentru patru persoane. Prețul: 20.800 de euro doar dus, 25.200 dus-întors, 9 locuri, însoțitor de bord & Standard hot VIP catering incluse.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, nu este însă primul zbor cu jet privat pe care familia Vicol-Ciorbă îl face la Nisa. De la aeroportul din Nisa până la Monaco sunt circa 20 de km.

Grupul Nordis, unde este asociat Vladimir Răzvan Ciorbă, soțul Laurei Vicol, ar avea închiriat un apartament de lux pe Coasta de Azur, la Monaco.

Locuința este situată în Tour Odéon, unde un apartament este scos la vânzare, în această perioadă, pentru 28,9 milioane de euro. Tot în Tour Odéon se află și cel mai scump penthouse din lume, estimat la 475 de milioane de dolari.

 

Conform ofertelor publicate în aceste zile de agențiile imobiliare sau presei de profil, prețurile pentru închirierea unui apartament în Tour Odéon pornesc de la 31.500 de euro lunar, dar pot ajunge și la 483.000 de dolari pe lună în cazul penthouse-ului.

Conform unei surse G4Media, pentru apartamentul înregistrat pe una dintre firmele din Grupul Nordis la care este asociat Ciorbă se plătește lunar o chirie cuprinsă între 20.000 și 30.000 de euro.

Deputatul Laura Vicol nu este asociat la firma care a închiriat apartamentul din Tour Odéon. Acest imobil este înregistrat pe o societate din Grupul Nordis, la care deține părți sociale soțul acesteia, Vladimir Răzvan Ciorbă.

G4Media a decis să dezvăluie afacerea încheiată de Nordis și Ciorbă în Monaco, deoarece președinta comisiei juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, este beneficiara unor servicii în valoare de zeci de mii de euro plătite de o companie privată.

Într-o astfel de situație, interesul public este major.

Pe de altă parte, luxul afișat de deputata PSD contrastează puteric cu doctrina social democratică a partidului din care face parte și care chiar în aceste zile insistă cu impunerea unei taxe de solidaritate de 1% din cifra de afaceri a marilor companii.

În ultima declarație de avere, Laura Vicol nu raportează cadouri primite din partea vreunei companii, însă trebuie ținut cont că ultima declarație de avere vizează anul fiscal precedent. Or, deplasările deputatei PSD la Monaco cu jetul privat închiriat de firma Nordis ar fi început în vara acestui an. Prin urmare, beneficiile primite din partea companiei Nordis (zbor cu jet privat, apartament închiriat la Monaco) ar trebui să figureze în următoarea declarație de avere, aferentă anului fiscal 2021.

După cum se poate observa, la secțiunea VI a declarației, se menționează obligativitatea celui care completează documentul de a menționa ”Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață, din partea unor persoane, organizații sau societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depășește 500 de euro” (Se exceptează cadourile și tratațiile uzuale primite din partea rudelor de gradul I și al II-lea).

În cazul Laurei Vicol, avantajul primit gratuit este posibilitatea de a locui în imobilul din Monaco prin intermediul unei societăți comerciale, prețul chiriei fiind mai mare de 500 de euro.

Spre exemplu, la această secțiune din declarația de avere, Traian Băsescu declară anual faptul că beneficiază de scutire la plata chiriei pentru două imobile (reședință oficială și cabinet de lucru) care i-au fost puse la dispoziție de RAAPPS în baza unei legi aplicabile foștilor președinți ai României. Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, menționa aici, în 2019, suma de 1.300 de dolari ”costuri deplasare externă”, acordate de Asociația ROTA.

Soții Vladimir Răzvan Ciorbă și Laura Vicol Sursa: Facebook

G4Media a obținut confirmarea faptului că una dintre firmele din Grupul Nordis și Ciorbă, în particular, dețin un apartament în Tour Odéon în zilele de marți, 7 decembrie și joi, 9 decembrie 2021.

Sub acoperirea unui reprezentant al unei firme din Portugalia care urma ca, în următoarele zile, să livreze mobilă în apartamentul Nordis, reporterul a sunat la numărul de telefon de pe site-ul dedicat imobilului și a explicat, în limba engleză, faptul că are nevoie de o informație tehnică pentru buna derulare a transportului ce ar fi urmat să aibă loc vineri, 10 decembrie: dimensiunile liftului.

După două redirecționări, a răspuns un bărbat care, după ce a ascultat povestea și a auzit cuvântul ”Nordis”, a exclamat: ”Aaaa, mister Ciorba!” Ulterior, în timp ce a făcut toate măsurătorile și ni le-a transmis scrupulos, bărbatul s-a prezentat drept ”Attila”, îngrijitor pe etajul la care se află apartamentul Nordis.

El a adăugat că pentru serviciile de pe palierul unde se află apartamentul Nordis face echipă, în ture de zi și noapte, cu un portughez pe nume Carvalho, cu Patrick și Adien. Foarte amabil, el ne-a dictat și numărul apartamentului. Din când în când, Attila introducea în discuție, râzând, cuvine în limba română: ”Bine”, ”Cu placere”, aceasta, deși am evitat să facem vreo aluzie că suntem din România.

L-am rugat să ne ajute și cu identificarea exactă a numelui societății care deține apartamentul (Ciorbă este asociat la trei firme a căror denumire începe cu Nordis – Management SRL, Hotel SRL și Beach SRL și, indirect, la altele din același grup), dar, după o scurtă așteptare, ne-a spus doar atât: ”Nordis”.

În final, Attila ne-a avertizat referitor la faptul că accesul camionului cu mobilă se va face printr-o poartă a cărei înălțime este de doar trei metri și ne-a îndemnat să fim atenți la acest lucru.

 • Deși angajații Tour Odeon știau de Nordis, compania susține totuși că nu are închiriat nici un apartament în afara țării: ”Nordis Group si entitatile sale componente nu detin proprietati inchiriate in afara Romaniei. Actionariatul si top managementul Nordis Group desfasoara frecvent vizite in afara tarii, de obicei in cele mai bine cotate locatii turistice, in scopuri de informare sau pentru intalniri comerciale. Construim in Romania 3 ansambluri hoteliere si rezidentiale de 5 stele care vor dispune de nenumarate facilitati si servicii exclusiviste, intalnite astazi pe piata internationala. Partenerii si consultantii externi cu care colaboram sunt companii de top din industrie.” (Departamentul de comunicare Nordis Group)

După două zile, am revenit pentru o informație suplimentară, de data aceasta găsindu-l la lucru doar pe Carvalho. I-am cerut și lui o informație necesară pentru transport și am obținut, din nou, confirmarea că în atribuțiile sale de serviciu se află și apartamentul lui Ciorbă, Carvalho afirmând că o știe și pe ”Laura”:

G4Media: Numărul apartamentului este D… (în această reproducere a dialogului înregistrat am anonimizat numărul apartamentului n.r.)
Carvalho: Da, știu care este apartamentul.
G4Media: În aceste zile, va veni acolo Domnul Ciorba. Îl cunoașteți?
Carvalho: Da, îl cunosc. (…)
G4Media: Îl cunoașteți pe domnul Ciorba?
Carvalho: Da, îl cunosc.
G4Media: Și pe soția lui?
Carvalho: Și pe soția lui.
G4Media: Da. Laura.
Carvalho: Da, Laura, da.

Turnul cu 49 de etaje din Monaco, a doua cea mai înaltă clădire de pe malul Mării Mediterane, a făcut obiectul mai multor articole în presa internațională, inclusiv în cea quality, jurnaliștii fiind uimiți de luxul imobilului și de prețurile de vânzare pentru apartamentele de aici.

Construcția a început în 2009 și s-a încheiat în 2015, dezvoltatorul, Grupul Marzocco, amenajând 259 de apartamente, inclusiv unul dintre cele mai scumpe din lume – un penthouse pe cinci nivele scos la vânzare cu 335 de milioane de dolari. Despre acesta, un site de profil a scris  că, până la înstrăinare, este închiriat unui magnat ucrainean pentru 483.000 de dolari pe lună.

Conform prezentărilor, rezidenții din complex au la dispoziție, printre altele, un restaurant de cinci stele, valet, limuzine, spa, salon de coafură, piscină interioară, jacuzzi, saună, sală de gimnastică cu antrenor personal, precum și o grădină pentru relaxare. De asemenea, complexul mai are o zonă de divertisment cu cinema, sală de biliard, bar și un supermarket.

Oferte valabile pe piață în acest moment pentru Tour Odéon arată că achiziționarea unui apartament aici costă 28,9 milioane de euro. Pentru închiriere există mai multe oferte, tariful fiind de 31.500 euro lunar.

Grupul Nordis, din care face parte societatea ce a închiriat apartamentul din Monaco, se prezintă drept dezvoltator de top, cu proiecte imobiliare în nordul Bucureștiului, Mamaia, Sinaia și Brașov.

Pe site-ul grupului se scrie că Nordis este ”Singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux din România”. Vladimir Răzvan Ciorbă deține cele mai multe părți sociale – 46% – din cea mai activă firmă din grup – Nordis Management SRL, precum și părți sociale la alte societăți ale Nordis.

Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, în 2019, Nordis Management SRL a avut o cifră de afaceri de 43 de milioane de lei și un profit net de 4 milioane de lei, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 45 de milioane de lei și un profit net de 8,2 milioane lei.

Grupul Nordis este foarte activ pe piața de publicitate, făcându-și reclamă, printre altele, pe echipamentul arbitrilor din Liga I de fotbal sau, cu ocazia Zilei Naționale, prin mesaje publicitare postate pe clădiri din New York, Sydney, Londra, Roma, Dubai și Tel Aviv.

Într-un articol publicat de Ziarul Financiar, reprezentanții grupului estimeau încasări de 100 milioane euro în 2021 din vânzarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov.

În ultima perioadă, în presă și pe portalul instanțelor au apărut informații despre anumite probleme pe care le întâmpină Nordis, una dintre firmele din grup fiind chemată la bară în mai multe dosare, fie pentru a încheia contracte de vânzare-cumpărare, fie pentru a achita diferite sume de bani către persoane fizice/juridice.

Astfel, soții Sorin și Crina Chirigiu revendică de la Nordis Management 14.000 de euro în două dosare, iar firma Vre Management SRL suma de 13.362,21 lei. Într-un alt dosar, firma Spic Atelier Manufactură SRL a obținut, pe 13 octombrie 2021, în primă instanță, rezoluţiunea unei promisiunii bilaterale de vânzare încheiată cu Nordis Management SRL, pârâta fiind obligată la plata către reclamantă a sumei de 246.568 lei.

În urmă cu două luni, Newsweek Romania a publicat un articol în care un om de afaceri din Arad susținea că a contractat de la Nordis două apartamente într-un bloc din cartierul bucureștean Primăverii, dar, ulterior, dezvoltatorul imobiliar le-a ipotecat la bancă fără să îl anunțe, în condițiile în care apartamentele erau plătite în proporție de 95%.

În replică, Grupul Nordis a anunțat că i-a restituit omului de afaceri suma de 5.631.041 lei, dar acesta nu s-a mulțumit cu această soluție și a depus o plângere penală.

În aceeași perioadă, o altă publicație dezvăluia faptul că ”Unul dintre dezvoltatorii imobiliari cu cea mai agresivă campanie de imagine, Nordis Group, se poate «lăuda» cu nenumărate promisiuni neonorate către clienți: de la termene de livrare întârziate cu anii, până la apartamente dispuse la etaje care nu există în autorizațiile de construcție.

Paradoxal, deși proiectele imobiliare întârzie să fie finalizate, Nordis anunță noi și noi dezvoltări, în condițiile în care se laudă cu un procent de vânzări de peste 50% la cele deja începute și nepredate și percepe de la clienți avansuri și de 95% din suma totală!”

În trecut, însuși Răzvan Vladimir Ciorbă a ajuns la judecată din cauza unei datorii de 363.066,45 lei către firma de instalații sanitare Wavin Romania SRL care a cerut și a obținut, în 2019, poprire pe veniturile acestuia de la Nordis Management SRL.

În 2018, într-o acțiune depusă la Judecătoria Sectorului 2, Ciorbă ceruse judecătorilor să reducă pensia de întreținere pentru cei doi copii ai săi dintr-o relație anterioară, de la suma de 1.000 euro la cota de 16,66% din veniturile lunare nete realizate, pentru fiecare minor.

El a motivat că salariul i-a fost diminuat la suma de 3.000 lei, ”iar la data de 21.05.2018 reclamantului i s-a mai născut un copil din noua căsătorie. A mai arătat că începând cu 15 septembrie salariul său va fi diminuat la suma de 2.500 lei, astfel că se află în imposibilitatea de a achita suma de 1000 euro convenită.”

Judecătorul i-a admis cererea și a dispus reducerea pensiei de la 1.000 euro lunar, la cota de 1/6 din venitul lunar net pentru fiecare minor.

În plan penal, pe 1 noiembrie 2017, prin sentința definitivă 1532/2017 a Curții de Apel București, Răzvan Vladimir Ciorbă a fost condamnat la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Ciorbă făcea parte dintr-un lot de 16 inculpați trimiși în judecată, în 2015, de DIICOT într-un dosar de ”constituire grup infracțional organizat” în vederea săvârșirii de infracțiuni economice în perioada 2011-2012.

Sursa Foto: Portalul instanțelor

Conform rechizitoriului, firme având ca asociați și administratori diverse persoane și, în special, cetățeni moldoveni aveau ca scop furnizarea de facturi ce erau emise doar cu unicul obiectiv ca firmele beneficiare, printre care două unde Ciorbă era administrator, să-și poată evidenția în contabilitate operațiuni fictive/cheltuieli ce nu aveau la bază operațiuni reale. Ulterior, pe baza acestor operațiuni ilegale, inculpații încasau ilegal TVA.

ANAF s-a constituit parte civilă în dosar pentru suma de 15,3 milioane de lei, prejudiciu pus în seama celor 16 inculpați. În timpul judecății pe fond, pe 11 octombrie 2016, Ciorbă a achitat prejudiciul aflat în sarcina sa, de 291.936 lei, iar în martie 2017, alături de o parte din inculpați, a recunoscut în totalitate faptele de care îl acuzaseră anchetatorii, judecata continuând în procedură simplificată.

Pe fond, Ciorbă a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, iar în apel, unde decizia a rămas definitivă, pedeapsa a fost redusă cu 6 luni. Termenul de încercare a fost stabilit la 3 ani.

Vicol și Ciorbă s-au căsătorit cu șapte luni înainte de sentința de la Curtea de Apel București.
Nu este singurul dosar penal în care fost implicat Răzvan Vladimir Ciorbă. Din 2015, el este anchetat într-un dosar în care au fost formulate de DNA acuzații de grup infracțional organizat, fraudă cu fonduri europene și evaziune fiscală, Ciorbă fiind chiar arestat pentru o scurtă perioadă. Acest dosar, în care apare și numele lui Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, este în lucru și acum la DNA.

De asemenea, în 2014, ANAF București a depus o plângere penală pe numele lui Ciorbă și a lui George Marian Ivan, acuzația fiind de evaziune fiscală. De-a lungul timpului, cei doi, precum și părinții lor, au fost asociați în mai multe societăți comerciale.

Parchetul a clasat dosarul în 2018, dar ANAF a contestat soluția la instanță, iar în mai 2019 Tribunalul Ilfov a dispus redeschiderea anchetei și completarea urmăririi penale. A urmat o nouă clasare, o nouă contestație a ANAF la instanță, de data aceasta respinsă, așa că soluția de clasare a rămas definitivă în noiembrie 2020.

Conform celei mai recente declarații de avere a deputatei Laura Vicol, cea din iunie 2021, aceasta deține în cotă unică două terenuri în Brașov și Ilfov, achiziționate în 2001 și 2006, un apartament în Constanța, cumpărat în 2017, ceasuri și bijuterii evaluate la aproape 800.000 de euro, două autoturisme, conturi și depozite bancare de 1,2 milioane lei, circa 300.000 de euro, 11.000 franci elvețieni și puțin peste 90.000 de dolari.

Sursa foto: Facebook / Laura Vicol

Ea a mai menționat împrumuturi acordate de 1,1 milioane lei și 150.000 de euro, 80.000 de euro cadouri la nunta cu Ciorbă și 25.000 de euro la botezul copilului lor. Venitul de avocat i-a adus, în 2020, aproape 150.000 de lei, în timp ce salariul soțului la Nordis Management SRL a fost de aproape 280.000 de lei.

G4Media.ro a dezvăluit recent că Laura Vicol a venit la una dintre ședințele din Parlament cu un ceas în valoare de 180.000 de dolari.

Sursa Foto: Facebook/ Laura Vicol

 

Liderii PSD au anunțat că vor lua în discuție cazul Laurei Vicol, după ce presa a dezvăluit că a apărat interlopi precum Nuțu Cămătaru sau Vasile Dudiță, zis Fluturică și că, potrivit procurorilor DIICOT, unii interlopi ar fi avut influență asupra acestora, avocata fiind în relație de subordonare față de ei.

Cazul Laurei Vicol ar fi trebuit luat luni în discuție, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică, la Prima TV, că Laura Vicol trebuie să demonstreze că face faţă funcţiei de preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor.

Citește și

STENOGRAME Interlop către noua șefă a Comisiei Juridice din Parlament, într-o înregistrare din aprilie 2020: Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​

Noi stenograme despre avocata Cămătarilor, Laura Vicol, noua șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu planetara la tălpi, a turnat vodcă pe ea și a pus-o să garanteze cu ochiul sau rinichiul că-și plătește datoria

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

138 comentarii

 1. Social democratie <3

  • Social democratia romaneasca (aka „PESEDISM”) = ciocoism, marlanie, prost gust, balcanism josnic, fatarnicie, coruptie, etc., etc., etc Asa a fost din totdeauna in Romanistan. Kou.r.va asta siliconata si botoxata si-o pune cu interlopii si tzi.g.anii, si-acum o pune de legi cu dedicatie pentru gushteri!

  • Tapalaga s-a indragostit de Laura, asa se explica obsesia

  • Aici sunt banii dumneavoastră !

  • @ Satyricon:
   – Si dvs. sunteti fan al maistrului IC de la G? De la dansul stiti ca toti cei care o ataca pe Laura o fac din frustrarea ca nu pot sa ajunga si ei la ea, care e o femeie foarte frumoasa – zice maistrul IC de la G.

  • bravo lor, prostia poporului se plateste

  • @Satyricon
   păi și ce – la cum arată..
   iar cu tăpălagă – am înțeles – nu ți-ar place felia pen’ că strugurii’s acri

  • Un banc mai vechi: ” Care este visul oricărei parașute?
   Aștepți puțin că sa adaugi suspans, prietenii zâmbesc așteptând răspunsul și închizi:
   Sa aibe avionul ei privat :)))”

 2. Nu stiu cum se lasa romanii pacaliti cu acesti asa zisi socialisti…
  Peste tot in lume socialistii is oameni simpli cu nivel mediu de venit fara averi spectaculoase.
  La noi marea majoriatte a socialistilor i baga in buzunar pe liberalii (de dreapta ) la avere, is putrezi de bogati; nu au nici un interes sa-si taxeze averile/veniturile precum fac socialistii prin occident, pt echitate, pt micsorarea diferentelor dintre bogati si saraci, pentru servicii de invatamant si sanatate performante, taxarea multinationalelor mai degraba decat munca oamenilor, impozit progresist samd.
  In acelasi timp asa zisii liberalii de dreapta de azi nu mai cuprind milionari, miliardari dar clasa functionarimii bugetare foarte bine platita, bugetari speciali &co.

  • Un popor cu un nivel scazut de educatie tot timpul va vota hoti.

  • De acord 100 %.
   Prostimea zice ca sunt socialisti, pentru popor, care ajuta, le da faina si ulei. Le vrea binele…
   Prostimea nu stie ca ei socialistii beau sampanie la Monaco si se plimba cu avionul care costa de enspe mii de ori ajutorul lor social

  • termenul „socialisti de caviar” nu l-au inventat romanii, e boala mai grea si mai veche.

  • Social Democrația în România înseamnă Grup Infracțional Organizat Specializat GIOS în subminarea economiei naționale, respectiv crimă organizată.

  • Un articol de așa zisa investigație, făcut la comanda….ce dracu obțineți?…Viscol era o avocată la care apel au pesedistii și interlopii…pe bani multi, apărea la TV sa se faca cunoscută…..faptul că e măritată cu un bogătaș, neimplicat in contracte cu statul și faptul că a apărat clienti controversatul e interzis?…..Observ ca Laura Viscol a devenit o obsesie pe G4….următorii ani numai de va scrie Tapalaga….dar cititorii, nu talibanii, vor trage următoarea concluzie….vorbim de o avocată buna, care are procese câștigate la greu si o femeie bogată, măritată cu unul care câștiga bani din imobiliare de lux… faptul că se plimba pe bani multi e treaba lor, excursiile, fiecare om le face după buget…nu ar fi ciudat să zboare pe low cost? La banii lor?….hatereala e la maxim pe aici….as vrea sa vad investigatii si despre vacanțele lui Nasui cu Prună…ala are bani de 10 ori peste Ciorba, făcuți din contracte cu statul, dar acolo e subiect tabu, cel puțin pe G4

  • @Low IQ… un psiholog ti-ar explica faptul ca un angajat care nu depinde de salariul lunar incasat nu poate fi motivat sa-si indeplineasca temeinic fisa postului

 3. Ce-i mai doare sufletul de popor pe banditii PSD 😀

  • Proaste ființe sunt usr iștii!
   Vicol asta e din tagma lu’ Stelian Ion avocat la mazăre. Cu ce ar fi mai prejos decât Ionel avocațel?
   Mihaiu de la s2 si-a întrat în rolul de ciuma roșie de tip nou:schimba bordurile aproape noi! Ăsta primar luptător ! A înțeles că bordurile sunt de ciuma roșie de rit vechi!

  • Nu mai manca kk că ți se vede in coltul gurii. Una este să fii avocata direct a infractorilor, alta cum a fost la mazăre sa angajeze o firma de avocatura unde Stelian Ion era stagiar, dar la ce IQ scăzut ai, nu mă miră că nu știi să faci diferente.

  • Am auzit că următoarea guvernare în 2024 are trei variante de lucru cu PSD-PNL-UDMR sau PSD-PNL-AUR sau PSD-PNL-AUR-UDMR şi toată strategia depinde de câţi sosocati vor atrage PNL şi AUR la vot. 😀😀😀😀😀😀

 4. O Romanie capturata de clanuri de interlopi si de baroni.
  Au la mana toate institutiile , chiar si justitia.
  Suntem cea mai corupta tara.

  • Tăpălabă, i-a plătit mă-ta biletul de avion?

  • @Gogule, tu’ es’ma? da, si eu si el i-am platit tzoapei asteia si posetele alea si beletele la tiriac air si chiria aia la monaco. daca nu te duce pe tine mintea s-ti dai seama cum, asta nu conteaza, fa-ti in continuare treaba de bombardier interlop. si nu, nu sunt fan tapalaga – poate dimpotriva, cred ca ar putea sa-si largeasca putin orizontul ca incepe sa para cam taliban

 5. Votați la greu PSD să mențineți paraziții ăștia zis așa PSD. România moare de foame și continuă să voteze infractorii!!

 6. Bravo ei, a muncit pentru banii aia!!! Săracii să posteze pe g4mizeria pentru 2 lei.

 7. EXCLUSIV: Tapalaga s-a ascuns în șifonierul Laurei Vicol

 8. Păi ce e „justiţia”, dacă nu o afacere de famiglie? Să vedeţi ce afaceri cu gropi de gunoi, energie, prostituţie, defrişări o să se mai facă în Românica sub guvernarea marii prăduiri naţionale FSN-PDL-P$D-PCR! De nu ne vând ăştia pe următorii 200 de ani! Cu Preşoy la „justiţie” – să vedeţi afaceri de afaceri!

  Oare ce afaceri se pun la cale în turnul de fildeş de la Monaco??? La ce preţuri de promoţie se mai vinde ţara??? Fac reduceri de Black Friday???

 9. Super investigație.
  O avocată scumpă e măritată cu un afacerist bogat și cheltuie împreună mulți bani.
  Altceva?

  • Ciordache, tu eşti, mă? Banii mulţi, dacă sunt foarte mulţi, dar incredibil de obscen de mulţi, ar trebui verificaţi. Mai ales dacă nu pot fi justificaţi.

  • Probabil ti-a scapat care este stirea aici: a mintit in declaratia de avere ceea ce este fapta penala. Se poate merge inclusiv pana la invalidarea mandatului de parlamentar

  • Lăcomia a băgat-o în politică sa ascundă ce e de ascuns și sa cheltuie alți bani decât cei proprii! Nu te simți fraier când ea mănâncă caviar pe banii tăi și tu tot parizer și pateu? Nu cred ca te simți ptr ca ești prost!!!! Bagă parizer fraiere!!!!

  • @Vlad, se menționează că declarația e pentru anul predecent, iar călătoriile au fost făcute anul acesta, deci nu a mințit în declarația de avere.
   Personal, nici nu cred că ar trebui considerate beneficii călătoriile făcute cu soțul și plătite de acesta.

  • Îl avem si pe Tăriceanu ca exemplu.
   Era presedintele Senatului si in acelasi timp si presedintele Asociatiei Importatorilor Auto.
   A facut ce a vrut in Parlament cu OUG 82/2000, a fost pe față… au transpus cum au avut chef legislatia UE în defavoarea noastra si in interesul încasarilor lor

  • @dan, daca le iei apararea, gresesti. Sa stii ca ei ne considera pe noi p ro’sti si saraki.
   Nu e nimic deplasat sa credem ca ei se gandesc doar la beneficiile lor si nu la interesele noastre comune.
   Nu au nimic comun cu noi. Doar ne platesc si au pretentii

  • @Dragoș
   Ca să-i apar, ar trebui să fie acuzați de ceva.
   Ori în acest articol care e acuzația? Că sunt bogați? Da, sunt, ei și mulți alții.

  • Te prefaci ca nu intelegi…
   Ce-si plateste omul din banii lui, cu cardul sau cash e una… ce primeste ca si bonus din partea unei firme (chiar si a soțului, care are foarte multi bani suspecti) e alta.
   Daca totul e persoana fizica – bravo lor

  • @dragos, dacă le trece în declarația de avere de anul viitor, se încheie discuția. 🙂

  • Citeam ca primarul Piedone dupa ce a fost condamnat cu executare ca a dat niste autorizatii firmelor copiilor lui a atacat la CCR legea pe baza caruia a fost condamnat. Asa ca a primit si o amânare.
   Asa si aici…
   Cine stie – pîna la anu aflam ca in familie e voie… cu penali, cu favoruri. Că legea nu e cu logica ci cu cine are puterea.. sa o interpreteze.

  • Doar atât ai putut pricepe cu inteligenta ta? Nu interesează pe nimeni că e avocată, că e bogată, și câți bani cheltuie. Problema este că face parte din comisia juridică, și în această calitate este într-o relație de subordonare față de niște interlopi. Cum poți să pui o asemenea persoană în comisia juridică???!!!!!

 10. Măcar să-și schimbe numele de familie, că ne fac de râs prin străinătățuri ! Spre exemplu să-și zică: „Soup” sau „Ciorbeaux”…

  • care e femininul de la ciocoi? Sunt curios, acolo in resedinta aceea de lux ce dialect foloseste? franco-italiano-camataresc? A ajuns o lady ce p…. ei. Daca vrea muschiu’ ei, il lasa pe Ciolacu sa ii traga limbi la ceasu’ ala scump.

 11. Române !!! Saracule !!chiar daca ai castiga la loto tot n ai avea dreptul sa cumperi proprietăți la Monaco.

 12. Veţi vota PSD din nou, nu vă mişcă nimic din autosclavie.

  • Gunoi….si cu asta spui totul despre elucubratiile tale….Oamenii vor vota în continuare ce isi doresc, dar partidul tau iubit va avea din ce in ce mai puțini adepți…USR a avut o sansa istorică, Orban a dat totul acestui partid, dar voi nu ati avut răbdarea și priceperea sa va treceti de la statutul de ONG la cel de partid….dușmanul comun era PSD, dar voi aveați agenda canibalizarii PNL, acum culegeri ce ati semănat, reformele și transparenta nu sunt pe facebook, instituțiile conduse de useristi nu au fost reformate deloc

 13. „Un indiciu solid că Vicol s-a aflat în jetul privat: telefonul ei a fost închis pe toată durata zborului, dar s-a deschis imediat la aterizare. Ultimul mesaj pe Whatapp văzut de soțul Laurei Vicol a fost la 13.03.”
  Interesante resursele g4 și sursele , dacă cunosc exact datele mesajelor de pe telefoane.
  Dacă ar fi citit puțin legea, Tapalaga ar vedea că datele demnitarilor despre cadouri venituri, câștiguri avute în 2021 se completează în declarația de avere în 2022 până în luna Iunie. În rest articolul este despre nimic.

  • Ai citit și tu printre.
   Vezi că nu-ți iei 2 lei postarea!
   A menționat în articol despre ” declarația de avere”!
   Dar, na….

  • Fromoasa poveste, de une ai luat-o? 😀😀😀😀😀😀😀😀

 14. Priviti prima poza: ce mandra e mamaie ca i-a dat Laura un calendar cu PSD… Sarmanii oameni

 15. Interesanta introducrea lui Basescu in acest material. Poate G4 continua investigatiile incognito si afla pentru cine a lucrat Nordis in Dubai, ai cui bani i-a „reinnoit”.

  • Nordis vinde prin notariatul fiicei Marinarului. Nimic ilegal probabil, dar interesanta cooperarea personajelor.

 16. votati USL

  MARELE FICUS GRIVCO e mandru?

 17. Vrei sa scapi sa fi furat??? Emigrează, fugi cat te țin picioarele, unde vezi tu cu ochii. Romania vrea sa te omoare.

 18. Am putea pune paru ca nu apare nimic despre aceasta investigatie de presa la niciun post de „stiri” din Romania ?
  Si ca Laura Vicol nu va raspunde niciodata la telefon la apelurile G4Media.ro ?

 19. De acord 100 %.
  Prostimea zice ca sunt socialisti, pentru popor, care ajuta, le da faina si ulei. Le vrea binele…
  Prostimea nu stie ca ei socialistii beau sampanie la Monaco si se plimba cu avionul care costa de enspe mii de ori ajutorul lor social

 20. Săracii Psdisti bogați . Cei mai bogați .
  Mor de atâta iubire pentru popor , de ii lasa lihniți și sărăciți din 1990.

 21. Dincolo de glume, mie mi se pare destul de atragatoare Laura

 22. Nu auzi mă că a fost damă de companie, au dat la ea în păsă toți cămătarii…

 23. Nu auzi mă că a fost damă de companie, au dat la ea în păsă toți interlopii….

 24. :))))) „apartamente dispuse la etaje care nu există în autorizațiile de construcție” :))))))) Asta e foarte la moda, etajele astea sunt construite transparente si nu le vede nimeni, lumina trece de nu se mai reflecta catre privitor, mai ales ala care trebuie sa le vada. O lume ca o comedie tragica.

 25. Păi ăla cum declară în instanță că i-a scăzut venitul la 2500 pe lună (să nu plătească prea mult pentru copiii lui) și în declarația ei apare că a făcut 280000 într-un an?

 26. Doamne ce psihopati. Doamne ce porceala. Eu traiesc bine asa cum sunt acum si donez lunar la mai multe organizatii de caritate. Daca as avea banii lor as rezolva probleme la nivel de tara. Si nebunii astia psihopati care trebuiesc dusi la psihiatru cheltuie 25.000 euro doar pe un zbor? Eu cu banii aia pot trai un an in conditii de baron in Romania.
  FFS! Si de cealalta parte in Romania ai 40% din copiii din mediul rural spun ca merg la culcare flamanzi.
  Bravo G4media pt investigatie. Chapeau! Inca un pic si va bateti cu Belincat. 🙂

  • Rezon. Există ceva suferințe psihice la oamenii ăia, de simt nevoia să ardă bani în sobă când se face răcoare în castel. Ceva frustrări venite din copilărie, sărăcie debilitantă, umilințe, abuzuri, etc, care au deteriorat pe viață psihicul acestor oameni.

 27. De admirat pofesionalismul cu care e facuta aceasta investigatie jurnalistica.
  Sper ca Ciolacu sa ia aminte.

 28. Mâine în strada. JOS PSD! 200000 de oameni.

  • … dacă n-ai geacă roșie, nu mere!
   A trecut vremea aia! Ararata-mi o , una singură, ” asociație civică”😜🙃 care mai îndeamnă la ” revoltă proletară”!!?
   Asociații ” civice”…. Mi-e greață de ce se întâmplă!

 29. Bravo G4! Felicitări pentru investigație!
  Nu lăsați hotii sa ne încalece!!!!

 30. Nu poti sa-ti formezi o parere exacta despre faptele relevate in articol decat daca le raportezi la evidentele contabile ale societatilor in discutie.Nu este nimic de acuzat in faptul ca top managementul unor firme mari, ce inregistreaza profituri uriase ca dezvoltatori imobiliari pentru proiecte rezidentiale si hoteliere de lux sau de anvergura sa poata zbura in locatii turistice de lux pentru contacte si schimb de experienta si informatii sau sa efectueze aceste deplasari aeriene cu jeturi de lux,daca profitul companiilor lor le permite suportarea acestor cheltuieli.Toate aceste cheltuieli de deplasare trebuie insa inregistrate in evidentele contabile ale firmei ce inchiriaza cursa aeriana si trebuie insotite de documente justificative .Ori aici nu avem date concrete.
  Ciudata apare insa inchirierea unui apartament intr-o zona rezidentiala de lux din Monaco, de catre o firma a grupului Nordis,in conditiile in care reprezentantii firmei neaga faptul ca are inchiriate imobile in afara teritoriului Romaniei, dar verificarile in teren confirma faptul respectiv.Cine plateste deci chiria pentru apartamentul de lux in discutie , din ce sursa si cum este ea reflectata in evidentele contabile?Aici exista suspiciune de evaziune fiscala(dl.Ciorba are deja o condamnare pentru o astfel de fapta) si/sau spalare de bani si ar fi bine ca autoritatile judiciare sa se sesizeze si sa demareze cercetari penale,largind cu aceasta ocazie sfera investigatiilor(vorbim totusi de o chirie lunara de 20000-30000 euro).
  Am aflat cu aceasta ocazie ca sefa comisiei juridice a Camerei Deputatilor este sotia unui condamnat penal pentru evaziune fiscala.Basca si faptul ca se stie ca e si fina unui condamnat penal pentru coruptie.In mod firesc ne intrebam daca in noul context dosarul de la DNA ce-l vizeaza pe sotul doamnei cu pricina va mai bate pasul pe loc la DNA si daca organele judiciare vor avea curajul sa se sesizeze din oficiu pentru fapte de natura celor suspicionate si referite anterior.

  • Nu faci evaziune ca sa plătești o chirie,daca cheltuiala poți să o bagi in contabilitate. Spălarea de bani e fenomenul invers, să înregistrezi ca venit ceva ce nu ai făcut( acea chirie,fără să ai un chiriaș)

 31. O fi suportat cheltuielile Tapalagă, de e așa ofuscat? Cele 72 mld euro împrumutate de guvernele PNL s-au făcut praf înainte de a ajunge Vicol șefă.

  • Dar cu cine crezi ca le-a impartit, cu Tapalaga ca sa enerveze postacii PSD pe aicea. 😀😀😀😀😀

 32. Ăsta nu e popor, e cireadă de cornute.

 33. mda, in 4 ani de uselism va garantam ca sotii Ciorba-Vicol, vor aparea la Romania TV, Realitatea, Latrine, la emisiuni mondene, sa ne arate noua, pwulimii, cata iubire exista intre ei (menage a trois cu interlopii) si ce frumos traiesc ei in lux si opulenta. Si Gadea le va gadila mandria spunand ca ce model frumos de cuplu dau ei si ca asta e ceea ce tre sa vada copiii din Romania.

  Cel mai mare inamic al Romaniei si al romanilor e grupul de la Monaco!

 34. Invidie, numele tău e G4media

  • Li se mai spune teroarea postacilor USL. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 35. De aia nu e caldura de 12 zile in Bucuresti, papalagilor ?

  • Sa fi vazut pe timpul impuscatului unde vrea sa ne duca PSD. 😀😀😀😀😀

 36. E avocat și ăștia sunt plini de bani, dacă sunt buni sau bine conectați in sistemul juridic.
  Cum se face insă că sunt o stivă de ziariști care câștigă bani total nejustificat, fără audienta, fără ziare, cu titluri și conținut jenant, cu ordine primite și agenda proprie, fără a sluji interesul public și fiind departe sau chiar contrar adevărului???

  Slugi sunt(eti), slugi rămân (eti)!!!
  Am zis!

  • Bine că slugile interlopilor nu sunt slugi! Noroc cu postacii-slugoi, care nici ei nu slugăresc pe slugile interlopilor!

  • @ Irimescu. Cunosti multi avocati care cheltuie 50.000 €/ luna pt cateva zile de relaxare la Monaco?

 37. Clanul Vicol-Ciorbă cheltuie 20-30.000 de euro pe lună, dar foloseşte efectiv imobilul 3-4 zile din acea lună. De unde rezultă că scopul închirierii nu este nici turismul şi nici plăcerea. Cu 5000 de euro pe noapte poți merge la un superhotel oriunde pe această planetă. Scopul cheltuirii a 20-30.000 de euro lunar ar putea fi derularea anumitor întâlniri cu anumite persoane departe de ochii parchetului sau chiar al SRI. La fel şi folosirea unui avion particular, unde nu te vede nimeni. Este naiv cine crede că ei cheltuie aproape 50.000 de euro lunar, pentru 3 zile la mare în decembrie.

  • @statul interlopilor. Exact. Nu e vorba de relaxare, ci de afaceri dubioase, murdare – droguri, prostitutie, contrabanda etc. De acolo provin banii.

  • Ai gindit-o! Dacă vrei să te ascunzi, nu mergi in același apartament, te duci, mereu,in alt local. Mai degrabă,e o știre falsa, nu închiriază nimeni ceva scump,sa stea 3 zile/ luna

 38. Parasuta asta e f buna la Comisia Juridica, e o ” specialista ” din pepiniera psd ului. Sper ca peneleii, care au votat-o in unanimitate sa fie incantati de „achizitie”. Poate Boc o invita la Cluj – afaceri imobiliare impreuna cu prietena ei, udrea, care-i deja pe felie, iar rares bogdan ne va spune ca, de maine incepand, pnl nu va permite numiri scandaloase in institutiile publice.

 39. Mafia PSD

  • Acuma e conglomerat si e mafia USL. 😀😀😀😀😀😀

 40. După succesul incontestabil cu articolele în care o înfierat cu mânie proletară ,că a fost avocata interlopilor , acum ați schimbat tema , și o tăvăliți că soțul doamnei este un om bogat . Vă doresc mult succes , și la mai multe articole .

  • Ii doare pe ei la basca ca Ciorba e i nterlop condamnat p enal pentru evaziune fiscala sau ca Laura e presul i nterlopilor. A furat ceva? De la voi personal? H otul neprins, negustor cinstit. Hai, joc de pasi d-acilisa.

 41. Nu cred ca e o intimplare prezenta continua a acestui mistret batrin in preajma celor mai mari infractori. E un membru al statului paralel, emanat, ca toti ceilalti din vechea securitate.

 42. JAF INSTITUTIONALIZAT LEGALIZAT, interlopii, sutii, mafiotii, ticalosii tin Romania in genunchi, sub girul PNL/Klaus Iohannis si pretextul ca suntem „vulnerabili”.
  Demnitatea acestui popor este sub pamant, in latrina!

 43. Sincer, nu inteleg rostul acestui articol. Eu cunosc avocati care au proprietati la Nisa, nu apartamente inchiriate. Cat despre Av. Laura Vicol, asta lua 1000 euro pt un termen la liberare conditionata, 2500 Euro pentru un termen la fond si, din cate stiu eu, chiar incheia contracte si taia chitante pentru banii incasati.
  Femeia asta a fost maritata cu unu care a facut puscarie pentru chestii financiare – clar ala a adus banii „in casa”. Actualul sot are condamnare pentru infractiuni financiare – si asta a adus bani „in casa”.
  Din prima casatorie i-a ramas o super vila (marmura, fite, figuri) langa Bucuresti – cateva sute de mii de Euro.
  A fost iubita lui Leo de la Strehaia – pariez pe ce vreti ca ala i-a facut cadouri de zeci de mii de Euro. Apropo, raspunderea penala este individuala!
  Pentru ca articolul sa fie de interes, ar fi trebuit sa vedeti ce incasari a avut in 20 de ani de avocatura, pentru ce sume a platit impozit la stat si ce incasari a declarat la barou in acesti ani.

  • Toti avocatii romani au cate un apartament la Nisa. E in fisa postului si il primesc la intrarea in Barou! Sa vedeti ce casoaie si viloaie au preacinstitii judecatori! Grefierii au doar garsoniere la Paris, din lipsa de fonduri…

  • D-nă,d-le,ce-oți fi,Gabi,vă prefaceți sau chiar nu înțelegeți esența problemei?
   O coniță avocat putred de bogată,cu soț tomna aflat în dialog cu DNA,cu clienți interlopi sadea-sadea,este președința Comisiei Juridice a Camerei Deputaților,cameră parlamentară cu vot decisiv în promulgarea legilor!
   Chiar aveți…naivitatea,ca să mă exprim elegant,de a crede că madama va avea grijă să se promulge acolo legi în favoarea interesului public,al oamenilor de rând,cinstiți,cu venituri modeste,câștigate prin trudă proprie?
   Mde…

  • Nu ai prin esenta si te faci ca nu vezi problema. 😀😀😀😀😀😀

 44. Așa-și petrec ”social-democrații” români, care în Dubai, care la Monaco. Dacă așa strâng averea și petrec ca social-democrați, ce făceau dacă erau liberali ?

 45. Lucrurile,s mai ascunse decat s,ar vedea din prima ,bani,s de undeva din basarabia,ucraina,etc investiti in un tip de afaceri de vitrina si camufland lucruri f primejdioase.

  • 😂😂😂eu nu înțeleg ce tot aveți cu femeia asta, doamna Vicol in plan profesional este impecabila!
   Sa terminat cu comunismul, în democrație pot deține funcții oamenii liberi indiferent de păcatele neamurilor, și oricum doamna are o familie modernă, nu răspunde de afacerile soțului.
   In familiile moderne nu se discută la cină cum se produc banii, in familiile moderne partenerii de cuplu se întâlnesc în dormitor și apoi cheltuie banii după bunul plac nu se discută legalitatea sau moralitatea prin care au fost făcuți, că nu contează, cu cât mai multi cu atât mai bine, numărul lor are efect afrodiziac!😂😂😂

  • Clientela politica de partid nu intelege, sau ma rog, se face ca nu intelege.
   Dar si cand s-o rascula prostimea….

 46. Nu ar fi trebuit sa fie numita in asa pozitie, asta e clar. Mai exista jet-uri private fara internet la bord totusi?

  • Tu ai da 20.000 de euro ca să stai pe internet în avion să postezi pe G4? Acolo bei șampanie, în timp ce ți se face masaj, iar doi stripperi te fac să uiți de distanțarea socială și pandemie!

 47. Statul interlopo-manelisto -securicico-epoletizat creat de domnul Presedinte, un om cu o viziune strategica extraordinara, isi devoreaza qcum una dintre panarame, panarama luata de la pantaloni scurti peste dres de plasa si iubit manelisto-evazionist puscarias, dusa la sot evazionist puscarias si , acum, la alt sot doar puscarias ”suspendat”, apoi facuta deputat si sef de comisioaie importanta din Parlament.
  Si unde dreak sa aiba cuib cei doi omuleti de succes? In Monte Carlo, la rusii si mihaeleleradulescele cu soti evazionisti.
  Unde e ANAF ul sa cerceteze averile? La degetul mic al interlopilor de toate soiurile.
  Unde e Deneaul sa ii intrebe de sanatate? Cazut in irelevanta sub comanda lu’domnu’Bologa. Noroc ca, cel mai probabil, in opinia mea, careva de la pesedime a verde de invidie pe ceasurile si toalele si bijuteriile duamnei si pe plimbaricile ei si s-a hotarat sa o scoata pe faras.

 48. Au trecut trei zile de când dan nu a mai spus nimic de vicol. Am crezut că a luat covidul dar m-am înșelat .Și dă și luptă și luptă și dă .

  • E weekend frate, soro.
   Vezi si tu un film… de ex. Cârtița cu Jack Nicholson

  • L-au blocat SECU pe G4Media si i-au ascuns postarile. 😀😀😀😀😀😀😀😀

 49. 😂in familiile moderne nu contează cu ce bani s-au achiziționat cearceafurile in care „și-o trag” „partenerii de cuplu”, important e să coste cat mai mult!😂😂😂😂

 50. Despre asta este, a fost și va fi politica. Cât timp va exista meseria asta de specialiști în nimic dar cu gura mare. Și Hitler umbla nu flămând , cu pantalonii rupți prin Viena pe când majoritatea colaboratorilor lui de mai târziu nu străluceau prin nimic pentru că zece-douăzeci de ani mai târziu să fie mai bogați că Crasus și să tremure o lume întreagă de teama lor. Ajunși în vârf și-au dezlănțuit frustrările și și-au satisfăcut bizareriile. Poporul german îi venera și îi credea și i-au urmat orbește în dezastru, dezastru care a fost de fapt, măsură minciunii și incompetenței lor. Un episod din Istorie care se repetă și azi și s-a repetat de atâtea ori în istorie, în vremi de pace sau război. Dâmbovița nu face excepție, n-are cum, însă lucrurile aici sunt mai mici și parcă miros mai urât. Politica nu este despre guvernați ci despre guvernanți.

 51. Asta inseamna ca doamna avocat este un om de succes, iar mamaia cu batic nu prea.
  Dar daca mamaia crede ca se merita sa se certe cu nepotii ei useristi, eventual sa ramana fara ei, pentru ca votand cu PSD sa-i dea sanse prin votul ei doamnei si asa bogata, din ce se deduce din articol, sa aibe sanse la un job platit din bani publici, csf, ncsf.
  Daca dansa a pus in balanta si a iesit ca e mai bine asa, so be it.
  Totusi nu vad unde este dreptatea in acest scenariu.

 52. Eu scriu de mult timp .
  PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im și PSD-IM, vă fu….em și vă furăm de vă nenorocim.
  CORUPEM și HOȚIM pentru că a trăi în alt fel nu știm.
  Noi nimic nu pățim, Justiția o jumulim.

 53. PSD
  Cu avocata asta si cu Grindeanu ati demonstrat ca sunteti niste zdrente.

  Tara asta nu isi mai revine cu asemenea javre

  • Dar s-au pocait ca s-au dat cu secta PNL. 😀😀😀😀😀😀

 54. …Paparudă, rudă,
  Mândră că-i româncă.

  https://www.youtube.com/watch?v=YXYYNBOKw5k

  Ea zboară în jeturi private,
  Votanți-n privat își iau jet!…

 55. Maia Sandu, discurs fabulos si pe sleau in fata liderilor lumii: „Nu mai permiteti oficialilor corupti sa se stabileasca in tarile dvs. dupa ce si-au jefuit tarile. In numele multor democratii fragile, va cer sprijinul pentru aducerea oficialilor corupti in fata justitiei si restituirea activelor care nu le apartin”

 56. Pai daca il plateste din banii ei nu vad care e problema…Adevarul e ca astia de dreapta folosesc numai bicicleta s-ajunga la Monaco..

  • Nu isi permite toti ca PSD-istii sa merga cu OZN-eurile. 😀😀😀😀😀😀

 57. Foarte bun articolul, ceea ce a facut avocata aceasta este o crima: se numeste conflict de interes. Unde este ANAF, si opozitia ca sa o mazileasca?
  Este clar ca Ciorba o manipuleaza, ca sa il scoata basma curata. Ciorba e mina in mina cu mafia ucraineana, si este material de inchisoare.
  Este clar si rezulta din aceasta investigatie, ca proasta mai e, total falimentata moral.
  Dar sistemul asta promoveaza. mazili-ti-o, domnilor jurnalisti, faceti un bine societatii, expuneti si pe acest Ciorbescu, cu ce se indeletniceste, cine ii plateste facturile? Felicitari pe mai departe, sapati mai adanc.

 58. S-a rupt caruta cu pro.sti (pardon, pesedaci, aurolaci).
  Ce se tavalesc pe jos de durere, cand aprinde cineva lumina.

  • Am auzit că următoarea guvernare în 2024 are trei variante de lucru cu PSD-PNL-UDMR sau PSD-PNL-AUR sau PSD-PNL-AUR-UDMR şi toată strategia depinde de câţi sosocati vor atrage PNL şi AUR la vot. 😀😀😀😀😀😀

 59. G4Maedia, daca vrei cu adevarat sa afli lucruri, iti dau un subiect: cerceteaza serios relatia Udrea-Vicol-Adrian Nastase din anii 1995-1996.
  Un punct de plecare: o facultate.
  Restul e treaba voastra sa demonstrati ca ve pricepeti la jurnalismul de investigatie.

 60. De ce tot scimbati data articolului, sa apăra mereu în top. Măcar faceți un update dacă tot vreți sa apăra sus în site.