G4Media.ro

Intrarea turiștilor români în Grecia, tot mai dificilă: platforma electronică a Greciei…

Intrarea turiștilor români în Grecia, tot mai dificilă: platforma electronică a Greciei pentru înregistrarea obligatorie nu a funcționat

Platforma electronică realizată de guvernul grec, https://travel.gov.gr, necesară pentru completarea obligatorie a formularului electronic (Passenger Locator Form) de către persoanele care intră pe teritoriul Greciei (pe cale aeriană, rutieră sau maritimă) nu a funcționat începând de astăzi, ora 00.00, transmite Ministerul de Externe.

În cele din urmă, după dialogul diplomatic între București și Atena, autoritățile din Grecia au remediat problema tehnică apărută, iar la acest moment platforma este funcțională.

Autoritățile elene au precizat că pentru toate formularele completate în cursul zilei de 14 iulie, codurile QR se vor emite începând cu ora 00.01, în noaptea de 14-15 iulie a.c., iar intrarea pe teritoriul Republicii Elene se va putea efectua începând cu ziua de miercuri, 15 iulie a.c., ora 6.00.

Reamintim că începând de mâine, 15 iulie, ora 6.00, pe lângă formularul electronic, respectiv codul QR, cetățenii români trebuie să prezinte la intrarea pe teritoriul Greciei și testul molecular negativ pentru infecția cu COVID-19, emis cu maximum 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Greciei. Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și seria și numărul cărții de identitate sau ale pașaportului persoanei respective.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. felicitari ciolacului, tericeanului, uebarei, dorneanului

  2. Dar cât consum de energie ptr niste excursionisti!

  3. Si grecii zic ca vor banii turistului român? N-as sta la coada aia nici sa ma tina 3 zile gratis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.