G4Media.ro

Întoarcerea copiilor la clasă e vitală, dar trebuie să se bazeze pe…

Întoarcerea copiilor la clasă e vitală, dar trebuie să se bazeze pe politici și măsuri clare de siguranță, susţine ghidul UNESCO și UNICEF pentru redeschiderea școlilor

Instituțiile de învățământ și autoritățile în domeniu sunt îndemnate să urmeze un proces sistematic pentru redeschiderea școlilor, într-un ghid-cadru emis pe această temă, vineri, de patru organizații internaționale – UNESCO, UNICEF, Programul Alimentar Mondial și Banca Mondială.

Ghidul oferă sfaturi pentru autoritățile locale și naționale, pentru a oferi siguranță elevilor în momentul când aceștia revin la școală. Documentul arată că această revenire este esențială, dar trebuie să urmeze politici bine puse la punct și aplicate de autorități.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: captura UNESCO

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Pai bine bai “redacția”, vi s-au terminat pozele cu elevii romani sau ăștia chinezești sunt mai drăguți și dau mai bine la multikulti?

    • Eeeexact la asta m-am gândit și eu. „redacția” care a cam dat-o grav de gard azi și cu știrea cum au răspuns ungurii la „derapajele” președintelui, practic g4media a aratat părerea lor despre luarea de poziție ferma a lui Iohannis.

    • Au pus chinezi panyru ca la noi scoala nu conteaza.
      La noi conteaza terada, clubul, barul, plaja

  2. Eeeexact la asta m-am gândit și eu. „redacția” care a cam dat-o grav de gard azi și cu știrea cum au răspuns ungurii la „derapajele” președintelui, practic g4media a aratat părerea lor despre luarea de poziție ferma a lui Iohannis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.