G4Media.ro

Intervenţie a salvamontiştilor în zona Vârful lui Stan, pentru recuperarea unei tinere…

sursa foto: Facebook/Salvamont Mehedinţi

Intervenţie a salvamontiştilor în zona Vârful lui Stan, pentru recuperarea unei tinere care acuza dureri la o mână după o căzătură

Salvamontiştii din Mehedinţi intervin, sâmbătă, în zona Vârful lui Stan, pentru a ajuta o tânără care acuza dureri la o mână, în urma unei căzături. Aceasta este transportată cu targa pentru a fi preluată apoi de o ambulanţă, transmite News.ro.

Reprezentanţii Salvamont Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină, în urma unui apel la 112, pentru a ajuta o femeie care acuză dureri foarte mari la o mână în urma unei căzături.

”Patru salvatori montani şi voluntari de la Salvamont Mehedinţi, din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi, ce se aflau în patrulare în zona Vârful lui Stan, s-au deplasat la victimă ajungând foarte repede, i-au acordat primul ajutor şi aşteaptă o altă echipă de sprijin cu o targă, de la Salvamont Băile Herculane. Victima nu poate să se deplaseze, astfel că o să fie coborâtă pe targă până la drumul principal, unde o să fie predată unei ambulanţe din Baia de Aramă”, au arătat aceştia.

Iniţial, a fost solicitat şi elicopterul din POA Caransebes, dar acesta nu putea să intervină în timp util.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...