G4Media.ro

Interdicția de funcționare a teraselor și cluburilor noaptea a fost eliminată în…

Interdicția de funcționare a teraselor și cluburilor noaptea a fost eliminată în județul Giurgiu. Măsura a fost în vigoare 3 zile

Interdicția de funcționare a teraselor și cluburilor noaptea a fost eliminată în județul Giurgiu. Măsura a fost în vigoare 3 zile, iar decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Rămâne în vigoare purtarea măștii de protecție în spațiile publice deschise aglomerate.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a decis, vineri, că începând din 1 august terasele și cluburile nu pot funcționa în intervalul orar 23.00-6.00. Tot atunci a fost instituită și purtarea obligatorie a măștii.

Luni însă, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit într-o nouă ședință și a revenit asupra interdicțiilor care vizau programul de funcționare a teraselor și cluburilor.

Comunicatul instituției prefectului județului Giurgiu:

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează că în urma ședinței Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din data de 03.08.2020, au fost adoptate următoarele măsuri:

– se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă.

Precizăm că măsurile enumerate mai jos își încetează aplicabilitatea începând cu data de 03.08.2020.

– se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

– se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Citește și Terasele rămân deschise și după ora 23.00 în Timiș, iar copiii nu trebuie să poarte măști la locurile de joacă / Mai multe restricții, eliminate după criticile lui Robu

Sursa foto: InquamPhotos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asta pentru ca toate terasele si barurile din centrul orasului, in jurul ceasului Turn, sunt detinute de politicieni locali. Nu ca pentru in astea trei zile, giurgiuveni au fost mai educati si civilizati. II doare undeva de virus, totul e o inventie.

  2. Eu sunt din Giurgiu. E un fel de catun, nu oras. Nu era oricum nimic deschis dupa 23. Nici nu pricep de ce se discuta atata.