G4Media.ro

Șapte curse aeriene anulate pe Aeroportul Iași, din cauza ceții. Două zboruri…

Sursa foto: Pixabay

Șapte curse aeriene anulate pe Aeroportul Iași, din cauza ceții. Două zboruri au întârzieri de câteva ore

Update Ora 14.00: Şapte curse aeriene au fost anulate, joi, pe Aeroportul Iaşi, din cauza ceţii, iar alte zboruri au întârzieri de câteva ore. Au fost anulate atât zborurile de la Iaşi către Roma, Londra, Otopeni, cât şi cele retur. De asemenea, a fost anulată cursa aeriană Iaşi-Bergamo, relatează News.ro.

Zborul Iaşi-Billund, programat să decoleze la 12.40 va pleca cu patru ore întârziere, în timp ce cursa aeriană de la Iaşi către Larnaca, programată să plece la 15.15, va decola o oră mai târziu.

Știrea inițială: Mai multe curse aeriene care urmau să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul din Iaşi au întârzieri de câteva ore, din cauza ceţii dense, relatează News.ro.

Potrivit conducerii Aeroportului Iaşi, cursele aeriene de la Iaşi către Roma, Londra şi Bergamo nu au putut decola în cursul dimineţii, programul de zbor fiind afectat din cauza ceţii.

De asemenea, a fost afectat din acelaşi motiv şi zborul dinspre Londra programat să ajungă la Iaşi în cursul nopţii trecute.

Totodată, avionul Otopeni-Iaşi, care ar fi trebuit să ajungă pe aeroportul din Iaşi la 9.20 nu a plecat încă din Capitală.

Potrivit oficialilor de la Aeroportul din Iaşi, toate aceste zboruri au întârzieri de câteva ore.

„Recomandăm pasagerilor care au programate astăzi zboruri să ţină permanent legătura cu companiile aeriene. De asemenea, reamintim că în lipsa unor condiţii de operare normale, siguranţa şi integritatea pasagerilor şi a echipajelor de zbor sunt prioritare”, arată reprezentanţii Aeroportului din Iaşi.

Meteorologii au anunţat cod galben de ceaţă în judeţul Iaşi până la ora 12.00.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter