G4Media.ro

Întâlnire a ministrului Muncii, Marius Budăi, cu sindicatele din Educație la ora…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Întâlnire a ministrului Muncii, Marius Budăi, cu sindicatele din Educație la ora 14.00, anunțată de reprezentanții sindicaliștilor

A doua săptămână de grevă începe cu o întâlnire a Ministrului Muncii, Marius Budăi, cu liderii sindicatelor din educație la ora 14:00, după ce în primele 5 zile părțile nu au ajuns la niciun acord pe solicitările inițiale. Întâlnirea de la ora 14:00 a fost anunțată de reprezentanții FSE, dar și de purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciucă, Dan Cărbunaru, pe 28 mai, fără a preciza ora, scrie Edupedu.ro.

„Mâine începe dialogul Guvernului, prin intermediul ministrului muncii, cu toate categoriile sindicale, începând cu educația, va continua cu cei din sistemul sanitar, cu cei din transporturi, cu toți, astfel încât miercuri, la ședința de Guvern, să poată avea loc o discuție, o analiză în interiorul Executivului privind formula optimă cu privire la salarizarea în sistemul bugetar”, a declarat Dan Cărbunaru.

Acesta a anunțat că Guvernul va acorda primele de 2.500 de lei pentru cadrele didactice și 1.000 de lei pentru personalul nedidactic, deși acestea au fost respinse vehement de protestatari.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Le va explica din nou că profesorii nu sunt speciali și nu merită nimic de la PSDNL.

  2. Buda-i plina cu vorbe goale,minciuni ,arhaisme…ma intreb cum a fost asta angajat ca sofer,are un deficit de cuvinte-n vocabular,pina si multimea vida ar fi invidioasa pe el.