G4Media.ro

Institutul Oncologic din Cluj: o asistentă medicală și un medic psiholog au…

Institutul Oncologic din Cluj: o asistentă medicală și un medic psiholog au fost confirmați cu COVID-19

În cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj Napoca, două cadre medicale și mai mulți pacienți sunt infectați cu COVID-19. Informația a fost confirmată și de reprezentanți ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pentru actualdecluj.ro

„O asistentă medicală de pe Secția de chirurgie și o psiholoagă din spital au fost confirmate cu Covid19. Ambele  femei sunt internate în prezent, iar acum se face o anchetă epidemiologică. Vor fi testați toți medicii și tot personalul care a intrat în contact cu cele două femei”, scrie publicația. De asemenea, sunt și pacienți care au fost infectați (un număr de 14 persoane, 3 din Cluj și restul din alte județe), dar care în acest moment sunt asimptomatici. Potrivit informațiilor G4Media, pacienții infectați au fost izolați.

Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre pentru tratamentul cancerului  din țară.

Sursa foto: actualdecluj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Corect ar fi psiholog. Dar fie

  • Exact la asta m- am gândit si eu, citind titlul.
   Domnilor proprietari ai site- ului, o verificare, un ochii aruncat asupra textului, mai înainte de publicare, nu se poate?
   Nu exista ” psiholoaga”( suna si ca naiba, de altminteri), după cum nu exista „ministra” , „doctora”, „cofetara” , toate aceste reguli in care feminismul nu isi are locul sunt din abecedarul limbii scrise, ce Dumnezeu!
   Ne mai miram(unii) ca se vorbește (la partea de scris e încă si mai rau) prost / gresit limba română, când chiar si cei care se ocupă cu diseminarea informațiilor nu cunosc regulile de baza ale scrierii.
   Va astept, deja resemnată, cu folosirea absolut aiurea a urmatoarelor: „Ca si” in loc de „ca”, „datorita” in loc de ” din cauza ori ca urmare a”, ” de mult” in loc de diferitul „demult” , „ori” in loc de „or” si tot asa( nu mai zic de scrierea greșită a virgulei dupa prescurtarea „etc.” , ca devin prea …..pretentioasa)
   E clar, oricum, ca promiteti!
   Si nu in sens pozitiv.😥

 2. Si care e problema !!!
  Ardelenii mai sint si ei oameni !