G4Media.ro

Inspectoratele școlare județene și Casele Corpului Didactic intră în evaluare – a…

Inspectoratele școlare județene și Casele Corpului Didactic intră în evaluare – a anunțat ministrul Educației, în videoconferință cu inspectorii

Activitatea fiecărui inspectorat școlar județean și a Caselor Corpului Didactic va face obiectul unei evaluări “în perioada imediat următoare”, le-a transmis ministrul Educației inspectorilor școlari județeni, în prima videoconferință cu aceștia. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, care a precizat într-un comunicat de presă că “subiectele abordate au vizat inventarierea problemelor curente din învățământul preuniversitar și managementul inspectoratelor școlare”.

 • Amintim că noul ministru al Educației, Monica Anisie, a anunțat oficial ieri, în conferința de preluare a mandatului, că va organiza examene pentru cei care vor să fie inspectori școlari generali și că inspectoratele vor fi auditate atât din partea ministerului, cât și de către echipe de audit extern.

“Ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie, a susținut vineri, 8 noiembrie, prima videoconferință cu inspectoratele școlare județene/ISMB”, anunță Ministerul Educației, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Foarte bine,la puricat cu ei, cine este la comanda ciumei rosii sau a fost pus de ciuma rosie,valea din sistem.

 2. ISJ-urile trebuie desfiintate! Trebuie depolitizate scolile. Directorii de scoli sunt pusi politic, chiar daca ei nu recunosc asta. Desfiintati ISJ-urile si trimiteti inspectorii la catedra!

 3. Fără dialog, „mersul înainte” nu este posibil.

 4. 1. CCD-urile sunt utile DOAR in masura in care raspund la necesitati reale/corecte, nu la cele inchipuite care dau bine la interesele diversilor sfertodocti.
  2. Da` directorii? Directorii cand sunt luati la puricat? Cand li se va lua directorilor posibilitatea de a jongla ( printre multe altele…) cu posturile dintr-o unitate de invatamant dupa pofta inimii lor si a inspectorilor cu care se afla intr-un fel de simbioza perfecta?
  3. Ideal ar fi ca nenumaratele hartii, pe care dinozaurii p$disti le-au impus profesorilor sa le faca incepand din ianuarie 2017, sa dispara complet!
  #haicasepoate

 5. Cu toate că Psd a făcut o serie de lucruri bune pt oameni,spre deosebire de ceilalti care au tăiat cu nerusinare salariile intr o vreme in care profesorii(între care subsemnata) erau muritori de foame,sustin trimiterea inspectorilor la catedra si controlul directorilor,sa vada si ei pe propria piele cum e să fii tratat ca o slugă!Iar profesorii,care se chinuiesc cu niste elevi impertinenti,odraslele unor părinți și mai impertinenti ,ar trebui să aibă putere de decizie,sa se instituie regulamente severe,printre care munca in folosul comunitatii/exmatriculare indiferent de nivel,astfel încât profesorul sa devina ce a fost odată,un om de valoare respectat de toată lumea!

 6. Da,inspectoratele trebuie desființate ,deoarece la fel ca și directorii de scoli, inspectorii sunt numiți politic.
  Cum e posibil la Galati , inspectorul de educatie fizica și sport sa fie in funcție din 1996 și in 23 de ani o singura data a dat examen și ala măsluit .
  Sa nu mai zic ca toți inspectorii au și gradație de merit, pe spatele nostru , a celor de la catedra.
  E mult de spus , asa ca dragi colegi sa punem umărul la treaba sa facem petiții pentru dizolvarea acestor inspectorate care nu ne mai reprezintă de mult timp.

 7. Glumiți!
  Vor doar sa isi aducă oamenii lor.
  În unele cazuri pesedisti revopsiți politic vor continua să ocupe funcțiile.
  Chiar va lăsați amăgiți de poleiala sclipitoare a ambalajului?
  Toate funcțiile racordate la ban public sau interese locale vor fi ocupate rapid de membrii de partid PeNeLe și culmea dAlde.
  Nu mai zic că oamenii lui Băsescu din PeMePe vor primi și ei porții bune.
  Nu vă mai faceți iluzii…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.