G4Media.ro

Înscrierile pentru concursul de directori de școli 2021 încep miercuri dimineață, la…

Înscrierile pentru concursul de directori de școli 2021 încep miercuri dimineață, la ora 7. Cum îți faci cont pe platformă și cum se face înscrierea pas cu pas

Ministerul Educației a lansat o platformă pentru înscrierea la concursul de directori de școli. Mâine, la ora 7 începe perioada de depunere online a dosarelor de înscriere pentru concursul de directori de școli. Perioada de depunere a dosarelor este până la data de 26 septembrie 2021, ora 23:59.

Miercuri, 15 septembrie 2021, se lansează concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, conform calendarului aprobat.

Înainte de încărcarea documentelor, trebuie parcurși pașii pentru pentru crearea unui cont pe platforma concursdirectori.edu.ro. Procedura de utilizarea a platformei de înscriere în articolul integral, pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Sau mai rapid , te inscrii in partid si cotizezi lunar.
  Dupa o perioada vei fi desemnat director

 2. Un concurs organizat într-o dușmănie totală față de cei în funcție !

 3. Nicidecum nu încep înscrierile la un concurs de directori ! Poate vreți să spuneți că încep înscrierile la un ra_at de concurs de directori ! Din start se vede reaua voință, ura și disprețul față de cei în funcție. Clar ! Păi cum să pui concursul taman când cei în funcție sunt terminați de treabă, adică la începutul anului școlar ? ! Păi oricine știe câte probleme sunt pe capul unui director acum , iar tu îi pui concursul exact acum ! ASTA E CORECTITUDINE ? ! Păi un prof care vrea să concureze, încă de acum o lună ( când actualii directori pregăteau școlile ) învață liniștit, sau termină cele trei – patru ore pe zi și trece la învățat, pe când un director în funcție DACĂ ajunge la patru acasă, unde , apoi trebuie să pregătească un maldăr de hârtii despre care știe orice începător în învățământ,
  Iar ca să se vadă e față această ură față de actualii directori, AU SCHIMBAT LEGEA NUMAI CA SĂ POATĂ ȚINE ACEST AȘA-ZIS-CONCURS, CHIAR DACĂ MOR IARĂȘI OAMNII DIN CAUZA PANDEMIEI ( directorii în funcție nu au rude bătrâni, sau copii, iar în plus, pe ei îi ocolește virusul , , , , ). CÂTĂ RĂUTATE, CÂTĂ URĂ TREBUIE SĂ AI ÎN TINE CA SĂ FACI AȘA CEVA SUB MASCA RIDICOLĂ A UNEI DORINȚE DE PROFESIONALISM, DEPOLITIZARE, BLA, BLA, BLA ? RUȘINE CÂMPEANU !

 4. Măi demenților din minister , PE CE LUME TRĂIȚI ? Iarăși MOR OAMENII DE COVID, se umplu iar paturile la ATI de pacienți covid, LOCALITĂȚI ÎN SCENARIUL ROȘU DIN CE ÎN CE MAI MULTE, 7000 INFECTAȚI CU COVID, iar voi o țineți una și bună cu concursul ! CRED CĂ VOI SUNTEȚI PRIMII CARE TREBUIE SĂ FIȚI EXAMINAȚI . . . . !

 5. Bună ziua,
  Aș dori să întreb: M-am înscris la acest concurs. Cred că această înscriere înseamnă că odată ce mi-ați acceptat-o, dumneavoastră știind și dorind susținerea acestui concurs în pandemie, mă veți primi să candidez.
  Dar, dacă mă voi pozitiva, sau dacă voi intra în carantină, cum se va proceda ? Întreb pentru că stând de vorbă cu alți prieteni ( candidați ), mi-au spus că ei nici nu se gândesc să declare dacă vor avea simptome de răceală sau covid, ceea ce nu știu dacă ar f în regulă ținând cont că avem rude copii sau persoane vârstnice.
  Vă mulțumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.