G4Media.ro

Înregistrări Newsweek.ro: Candidata lui Voiculescu amenință plângând că va ieși din campanie/…

Înregistrări Newsweek.ro: Candidata lui Voiculescu amenință plângând că va ieși din campanie/ Colaboratorii ei îl numesc pe fondatorul Intact ”mizerie umană”, acuză că ”Varanul i-a furat banii” și că-i șantajează soțul bancher

Câteva înregistrări audio pe care Newsweek România le deține arată un conflict violent între candidata Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, și Dan Voiculescu, mogulul din spatele PPU, din cauza banilor cheltuiți în campania de promovare.

Bruynseels se plânge că oamenii care lucrează pentru ea în campanie nu au fost plătiți, deși atât ea, cât și soțul ei (bancher) ar fi dat sume mari de bani.

În dialoguri se fac referiri directe la Voiculescu sau la Dom’ Profesor, cum îi place acestuia să fie apelat de angajații săi. Ramona Ioana Bruynseels amenință că va renunța la candidatură și va ieși din campania electorală. Ee plânge că soțul ei, care este bancher, are să-i plătescă mulți bani lui Voiculescu și că ar trebui să finanțeze restul campaniei.

Interlocutorii din echipa ei de campanie îl numesc pe Voiculescu ”jeg de om” și ”mizerie umană”, îl acuză că ”i-a furat banii” de campanie Ramonei Brynseeels și că îi șantajează soțul. ”Și cât vrea să-l mai șantajeze pe bărbată-tu, cât mai vrea să-i ceară lui Dominic, ce bani mai are să-și ia?”, o întreabă unul dintre interlocutori pe candidata lui Voiculescu.

”Mulți”, răspunde Bruynseels, care adaugă că soțul ei, Dominic, ”ar trebui să mai… nu știu… să finanțeze tot. Restul campaniei”.

De notat că Bruynseels este intens promovată la Antena 3, postul tv din trustul fondat de Dan Voiculescu.

Newsweek România prezintă trei înregistrări audio.

Prima este a unei discuții telefonice cu Paul Mihai Ionescu, un soi de șef de campanie al candidatei PPU și fost consilier al lui Liviu Dragnea când acesta deținea președinția Camerei Deputaților.

A doua discuție este purtată față în față de către Bruynseels cu un apropiat din staff, Ștefan Prisecaru.

A treia înregistrare este tot a unei conversații telefonice, de data aceasta între candidată și Eduard Dumitrașcu, aparent un apropiat al echipei de campanie.

Iată, mai jos, pasajele relevante din fiecare înregistrare.

Ramona Ioana Bruynseels: Faceți bine și rezolvați cu acești oameni, nu e corect ce se întâmplă!
Paul Mihai Ionescu: Eu ți-am fu**t banii?
RIB: Eu am dat bani pentru ca acești oameni să fie plătiți.
PMI: Ți-am fu**t eu vreun ban, eu personal?
RIB: Acum două săptămâni ce te-am rugat? Să rezervați banii să plătiți salariile oamenilor. Mi-ai promis că veți face chestiile astea. Nu vă e rușine să-mi trimiteți azi mesaj că nu sunt plătiți oamenii?
PMI: Eu nu am trimis nici un mesaj!
RIB: Nu mie, i-ai trimis soțului meu! Paul, eu am vorbit cu tine un lucru și te-am rugat să rezervi banii pentru salariile oamenilor.
PMI: Și eu te-am rugat, de când am venit, ca discuția legată de bani să nu ajungă la mine.

Bruynseels: „Toți faceți ce vă zice… dom’ profesor!”

RIB: De o lună de zile vă tot spunem: din partea noastră nu mai intră nici un leu în campanie! Mă-nțelegi? Au intrat suficienți.
PMI: Eu am venit aici acum o lună jumate să ajut…
RIB: Și ce stabiliți cu mine mergeți după aia la PROFESOR și schimbați și nu aveți nici măcar bunul simț să reveniți la mine și să-mi spuneți: <Auzi, Ramona, vezi că noi am agreat că-i plătim pe oameni, dar vezi că ni s-a spus altceva și de fapt am plătit altceva.>
Eu am adus bani cash ca să plătiți pliantele, da? S-a plătit spotul și, în final, mi s-a pus tot mie factura de pliante! Mă, da’ este nerușinare! Paul, tot ce vorbim… stabilim una și după aceea toți faceți ce vă zice… dom’ PROFESOR! Care nu vine să vorbească cu mine!

Ionescu: „O să-l informez și pe dom’ profesor”

PMI: Te consulți cu 200.000 de oameni! Și toată dezorganizarea asta, după o lună jumate aici, am realizat că vine de la tine.
RIB: A, perfect! Nu că tu nu ești capabil să gestionezi lucrurile, nu că PROFESORUL vine și face ceea ce face!
PMI: Cine este acest Ștefan care a venit în campanie și începe să ia oamenii și să-i pună la treabă, să-i înjure, să vorbească cu ei în tot felu’? Cine este acest Ștefan?
RIB: Este un tip care m-a ajutat să ajung la niște fabrici la care incompetenții tăi, care vin să mă spioneze, nu știu să facă un program de la A la Z.
PMI: Ramona, din acest moment, o să-l informez și pe dom’ PROFESOR, nu mă mai implic cu absolut nimic în campanie.
RIB: Te rog! Ei (20 de oameni neplătiți – n.r.) au început atacul pe social media și mie nu-mi convine, Paul, eu am muncit în campania asta! Mi-am pus banii, mi-am pus viața la risc și nu-mi convine, pentru că cineva este neserios și nu vrea să plătească oamenii care au muncit pentru noi… Iar eu nu accept să mă alerge 20 – 50 – 100 de oameni că nu-i plătesc.

Prisecaru despre Voiculescu: „Jegul ăsta de om”, „mizerie umană”

RIB: (plângând) Oamenii nu-s plătiți…
Ștefan Prisecaru: Și nu știai când faci asta cu Voiculescu că așa o să se ajungă? Nu știai că jegul ăsta de om asta o să facă? Ți-am spus de la început: o mizerie umană.
RIB: That’s it…
ȘP: Cum să ieși din campanie, ai înnebunit?!
RIB: Ies!
ȘP: Pentru ce? Ți-ai plătit oamenii, tu i-ai plătit, care-i problema ta?! Ieși și spui: <Ăștia care scrieți despre mine pe media, uitați factura! Pe care i-am dat-o lu’ ăsta. Uitați ce i-am sous în ziua cutare lu’ jegu’ ălălalt!> Ok, și o să fie Voiculescu împotriva la toată lumea. Asta-i știre, poți s-o faci! Degeaba plângi… Ai facturile când ai plătit în conturi?
RIB: (în engleză, plângând) O să mă scoată din asta spunând că eu nu i-am plătit pe oameni și eu am creat haosul ăsta. Mă opresc, asta e!

„Cât vrea să-l mai șantajeze pe bărbată-tu, cât mai vrea să-i ceară lui Dominic?”

ȘP: Și varanu’ a făcut ce știe mai bine, să fure banii! Care-i problema? Am trecut prin mai rele ca astea… nu că scriu 20 de inși de mine… Ăsta a scris doi ani de zile de mine. M-a ținut 24 de ore la televizor. Din două în două ore. Și? Ce folos? Mi-a futut viața toată, care-i problema? Mă vezi pe mine acuma că…? Tu te plângi că scriu acuma unii de tine, de două zile, puși de varanu’… Ăsta e varanu’, Dan Voiculescu, prietenul tău, profesoru’, pușcăriașu’… cum îi spuneți voi, profesoru’… nu-i nici un profesor… La Jilava-i profesor! Așa că, nu te mai… nu te mai! Welcome to politics!
Și cât vrea să-l mai șantajeze pe bărbată-tu, cât mai vrea să-i ceară lui Dominic, ce bani mai are să-și ia?
RIB: Mulți.
ȘP: Ce înseamnă „mulți”?
RIB: Păi, acuma Dominic (Dominic Bruynseels este bancher – n.r.) ar trebui să mai… nu știu… să finanțeze tot. Restul campaniei.
ȘP: Da’ dă-l în morții lui, nu mai mergi cu Antenele, la revedere, pa! Mergi tu, cu social media și cu toți prietenii, care-i problema!
RIB: Exact…

Citește integral și ascultă înregistrările publicate în exclusivitate pe Newsweek.ro

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

44 comentarii

 1. Am citit pe undeva ca doamna este dovada vie ca si Harvardul produce tampiti. Ridicol personaj a mai promovat „dom’ profesor”. Blonda s-a si facut de ras in public, dar pare ca e si cu banii luati. Pe drum, l-au mai si demis americanii pe sot de la First Bank, absolut de bun-simt. Spectacol grotesc al unor securisti de ieri si de azi.

  • Salut, postac al lui Voiculescu ce esti. Pana acum credeam ca esti PSDist, dar esti din secta lui Voiculescu.

   Incerci tu sa indrugi cateva vrajeli impotriva americanilor, dar asta e pentru ca esti platit de Voiculescu sa iubesti Rusia, gunoi slugarnic ce esti.

  • Stop abuzurilor!

  • De unde ai tras concluzia acum si ca sunt cu Voiculescu. Postarea mea e la misto fata de Voiculescu si alegerea lui. Tot va spun pe aici ca nu sunt nici PSDist, nici postac, nici bugetar, ca sunt liber ca pasarea cerului. Este doar pentru ca sunteti in bula voastra sa credeti ca nu sunt oameni liberi care nu o idolatrizeaza pe Kovesi sau vad limpede ca asa-zisa anticoruptie e o masacarada securista. CUm spuneam, sunteti un trib ciudat si eu de aceea si vin pe aici.

  • În urma spălării intensive pe creier, @victor nu se mai recunoaște nici dimineața în oglindă.
   Cazul e clasic, se trage de la privitul in gol in latrinele WoiCulesciene.
   Am auzit, vorbește lumea pe la țară, că unii s-au vindecat cu leacuri băbești:
   – pe telecomanda tv-ului sunt mai multe butoane cu cifre, care prin apăsare ajută privitorul să scape de hipnoza varanilor;
   – sau pentru cazuri mai grave, se apasă off din telecomanda universală concomitent cu un unplugged al ștecherului de la 220V.

   Pacienții astfel vindecați, au constatat că există și un Univers Perpendicular pe televizor, nu doar state paralele imaginare.

  • Evident ca ai simtit tu ceva in urina sau ai informatii de prima mana despre Kovesi, de acolo si convingerea ta ca-i parte dintr-o „mascarada securista”. Intamplator esti de parerea securistului Voiculescu, banuiesc ca mintile mari gandesc la fel. (liber ca pasarea cerului my two cents).

  • Ti-o mai amintesti pe ioana petrescu, aia cu MTO-ul? Tot de la Harvard! Avea in ea un papagal comunist de ziceai ca a trecut pe la Stefan Gheorghiu!

  • @Goe – apropo de MTO. Am impresia ca Dragnea i-a dat din casa lui Base, unde sa il prinda pe Puie Monta fara garda.

 2. Deseară vine pastorul Gâdea și Badea boxerul și ne vor explica ei cum stă treaba. Ciuciu-vica ne va povesti și el că pușcăriașul securist Felix motanul e alb că lacrima lu’ Ovidiu.
  Cat de prost sa fii sa pui botul la vrajelile varanului

 3. Doamna nu a terminat Harvardul, acolo unde rata de acceptare este 5%, ci anexa comerciala pentru oameni cu bani si pile din lumea mai putin dezvoltata, Kennedy School, unde rata de acceptare bate spre 30% si costa 100 000 dolari un master de un an.:)))
  Ramonika a terminat Dimitrie Cantemir, filiala Cluj-Napoca, apoi, dupa scurte pregatiri, a dat peste „intamplator” peste dl.Bruynseels.:))))

  • Asta nu il face cu nimic pe Varan mai putin mafiot, mai putin jeg si mai putin mizerie umana. Sigur, n-am niciun dram de empatie pentru cei care se complac in cloaca cu el, toate aceste taratoare se merita unele pe altele.

   E la fel de adevarat ca in afara stiintelor exacte, unde nu prea ai cum sa mimezi si unde nici nu se inghesuie panaramele pentru ca nu le rezista lor neuronul la astrofizica si informatica cuantica, marile fabrici de diplome cu staif din SUA sunt in proportie covarsitoare pe sistemul banii si pilele lu’ tata. Perfect pentru bibani est-europeni care dau pe spate rudele de la tara ca uaaaau au terminat Harvardu’, maica!

 4. Respect mafia voiculescu mafiot de cind se stie pentru bani sia vindut familia respect voiculescu Felix

  • Ramona e de vină!!
   Păi ea crede că poate să imblanzeasca un varan ? Ăsta este animal cu sânge rece, lipsit complet de empatie, cu comportament primitiv si agresiv .. cu așa jivină nu e de joacă fato !

 5. Jegul ăsta uman cât vrea să mai distrugă țara asta?? Nici la 80 ani nu se potolește?? După câte milioane de oameni a nenorocit? Câți bani mai vrea sa fure de la poporul asta amărât?? A distrus familii, a învrăjbit părinții cu copii lor, ne-a furat șansa de a avea o țară civilizată! A manelizat țara asta prin latrinele lui urât mirositoare! Sper sa le explodeze cât mai repede tot kktul in ochi!
  La 30 ani după Revoluție, țara asta merită o „atmosferă” fără PSD, fără Iliescu, fără Voiculescu… Nu vrem sa ii mai vedem, auzim, să le mai simțim prezența! Să dispară în hrube, ca niște șobolani ce sunt!
  Sper ca până în 17 decembrie țara asta sa nu mai fie condusă de cei care i-au ucis copii in ’89
  Daca Barna ii mai vrea, să îi ia acasă la el! Cei 30 ani de la Revoluție nu trebuie sa ii mai prindă la butoane! Altfel, Revoluție va fi pătata la încă o celebrare!

 6. Eeeeeee. A fost o neînțelegere la mijloc. Varanul a vrut să dea bani dar din greșeală……i-a furat. :))))) ale dreaq metehnele astea.

 7. astia sunt oamenii care conduc romania si doar asta stiu sa faca tepe peste tepe.nimic corect , nimic cinstit doar porcarii.

 8. Stiti ce se pregateste, da? Ramona Bruyness iese din scena, urmeaza Viorica. Apoi PSD, ALDE, Pro Romania si celelalte scursuri il vor sustine pe Mircea Diaconu la prezidentiale.
  Pe cale de consecinta, Barna nu prinde turul doi.
  Dupa ce PNL-ul se erodeaza la guvernare, PSD cistiga en fanfare si parlamentarele si prezidentialele. USR, de pe margine, ramine un pic descumpanit, dar numai un pic, ca dup-aia toti membrii emigreaza. Urmeaza, din 2020, inca cel putin 4 ani de infectie pesedista. Daca isi joaca bine cartile, s-ar putea sa-l avem din nou pe Dragnea in fruntea tarii.

  • Scenariu horror, da’ tocmai pentru ca suna posibil. Ce nu cred eu ca se poate e ca USR-istii sa emigreze din partid. Majoritatea (care nu il contine si pe Barna) sunt oameni mai mult decat decenti, care nu ar trada ca ultimii traseisti doar pentru niste functii sau bani. Multi din ei chiar au avut mult de pierdut cand au intrat in politica si totusi au facut-o. Cel mai mare pericol nu e erodarea PNL-ului, care e evident ca va avea loc daca stam sa ne uitam fugitiv la ce guvern se contureaza, dar relasarea PSD-ului. In mod normal, toate partidele in afara de USR, PLUS si Demos ar trebui radiate de electorat de pe esicherul politic.

  • Ia-l pe @victor, apoi ieșiți cu avatarurile voastre de pe G4, HN sau adevărul și rămâneți voi acolo în WCnews-ul vostru… paralel.

   Luați pastile la 6 ore/zi ?

  • @NewLevel,
   Nici nu știi cât mă bucur că ai făcut tu asta, că dacă m-aș fi băgat eu să-i sperii cu un scenariu atât de realist, în mod sigur m-aș fi trezit pe cap cu un sobor de exorciști înarmați pânâ-n dinți cu tămâie și agiasmă..!

  • …aghiasmă…

  • Argument impotriva acestui scenariu : BANIIIII
   Daca fiecare candidat poate obtine minim 3% din voturi (VVD clar va obtine) deconteaza ca si cheltuieli de campanie pana la 10 mil Euro.
   Pentru Voiculescu este o ocazie prea buna de pune mana pe banii cheltuiti pe sediul Antenelor.
   PS. Si pentru ciumati sa isi rasplateasca jegurile care ii sustin media.

 9. condu, urmeaza sau dispari din fata mea – george s. patton
  cantidata lui Voiculescu se retrage la prima furtuna.
  daca ajungea sa fie santajata cu suspendarea, cum a facut USeLe-ul, o lua la goana
  in vremea asta, la primul atac, Dan Barna e acolo pe metereze si pe contre.
  judecati voi cine merita sa conduca si cine dispare.
  pesedistii vor fi si ei pregatiti sa dea „votul negativ” inapoi.

 10. Stop abuzurilor!

 11. Praf si pulbere o face varanul dupa ce aceste informatii s-au scurs in Presa!
  Femeie, ce-ai cautat, ai gasit, asa-ti trebuie!

 12. A mancat-o-n cur si acum se scarpina … Doar ca n-o sa-i treaca mancarimea …

 13. AAm furat banii de campanie ca sa platesc prejudiciul ICA de 60 de miloane. Practic sunt un patriot care a furat de la bogati si a dat la saraci. Cu drag, Dan

 14. Oricum trendul e dirijat spre o finală fără Barna.

 15. Proastă muiere, iar soțul ei bancher, și mai prost !…Păi, reptila aia scabroasă de d.v., n-a făcut decât să-și ia banii înapoi, ca oricare alt cămătar, de la prostăvanii ăștia doi, ce mare scofală ?…Niște viermi împuțiți, toți, ABSOLUT TOȚI !…

 16. Exact la fel va patzi si USR daca va intra la guvernare !!!!

 17. ….a mai plecat un „catindat!”
  Ieri, Barna, cu Rise, azi, madame asta, cu banii de acasă, cu News.
  Mâine, Palelogu , incendiar, abuzuri la studente pe Adevăr și poimâine, soc și groază, Diaconu, nu are diploma de IATC, pe…Libertatea. VVC, e bună de turul doi, și-a făcut singură CV-ul…
  Toate investigate de cei mai tari jurnaliști!
  FBI-ul ii racolează demult, dar ei nu și nu, mor pentru dezvăluiri în presa Românească…
  La final, predictibil, it wil be onli uan!
  Nemuriciul! , Pardon, nemuritorul….
  Sictir politica românească!

 18. Asa-i trebuie daca s-a inhaitat cu banditul ala de Voiculescu. Sa nu spuna ca nu stia ce hiena este voiculescu: un hot ordinar si turnator la securitatea ceausista.

 19. Nici o reactie de la Antena 3, alde Gadea, Ciuvica, Mircea Badea &company au primit ordin sa taca?

 20. Galceava unei neica nimeni cu Varanul securitatii. Crede cineva ca ne intereseaza mizeria Felix si slugile lui?

 21. Nu o inteleg pe fatuca asta. Putea sa aiba in spate toti banii lui Bezos… ea chiar credea ca are vreo sansa sa fie aleasa? Si pentru ca tampenia sa fie totala, o face pe banii ei, si gaseste si unul cu o reputatie de ticalos extrem ca sa ii dea acesti bani!

 22. @Goe – apropo de MTO. Am impresia ca Dragnea i-a dat din casa lui Base, unde sa il prinda pe Puie Monta fara garda.

  • Posibil, dar improbabil. Exact de mto ii durea in pix si pe dragnea si pe ponta. Chiar crezi ca dragnea ar fi stiut?

  • Dragnea nu avea cum sa faca preluarea PSD-ului cu un Puie Monta pe cai mari. De aceea il suspectez ca a dat liber la sectiile de votare din diaspora in turul 2 la prezidentiale.

 23. Nestiind de und3 si cine finanteaza Newsweek suspectez pe RIB si DV (aka Felix) de teatru. Dom’ profesor isi toarna cenusa in cap, joaca rolul Lupului si RIB pe cel al scufitei rosii. Mizand maxim pe fumigena cu imunitatea si pe patania cu Lupul, RIB (adica DV) spera ca la anul sa intre pe cont propriu in Parlament.

 24. Intrebarea este ,dece a intrat Cucoana asta in campanie? Nu s-a informat cu cine va avea de-a face?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.