G4Media.ro

Inițiativă emoționantă pentru românii plecați din țară: O instalație luminoasă cu mesajul…

Inițiativă emoționantă pentru românii plecați din țară: O instalație luminoasă cu mesajul „Mi-e dor de tine”, aprinsă la Londra

O instalație luminoasă cu mesajul „Mi-e dor de tine” a fost aprinsă la Londra, de Lights On Romania, pentru românii plecați din țară.

„Știm că aprinderea instalației nu stinge dorul. Totuși, poate pentru o secundă, scurtează distanța dintre noi și cei dragi nouă care au plecat să-și caute/găsească locul altundeva. Din Londra, cu dragoste și dor”, precizează Lights On Romania pe pagina de Facebook.

„Mi-e dor de tine” este o instalație de lumină creată de Asociația Daisler și susținută de AROBS și care a va sta aprinsă la Londra până în 15 decembrie.

Mesajul inițiatorilor:

Mi-e dor de tine
Un mesaj mai actual decât oricând. Acum, în 2019. Un dor mai mare decât oricând. Acum, în 2019.

„Mi-e dor de tine!” e poate cea mai frumoasă declarație pe care limba română o poate cuprinde. Poate și pentru că “dor” este un cuvânt intraductibil.

Noi o dăruim celor care trăiesc în Capitala Regatului Unit al Marii Britanii, potrivit ultimelor estimări, orașul cu cea mai mare comunitate de români care trăiesc în același oraș din afara granițelor țării.

„Mi-e dor de tine” este ceva ce nu trebuie să uiți să spui, atunci când simți.

Este mesajul pe care îl transmitem celei mai mari comunități românești din Europa, mesajul nostru, al celor rămași, către toți cei care au plecat altundeva pentru a-și găsi locul. Mesagerul este instalația „MI-E DOR DE TINE”, care va fi un punct de reuniune cel puțin virtuală între Londra și Cluj-Napoca, între două comunități mari de români despărțiți de viață.

Foto: Facebook Lights On Romania

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daaaaaa! Ce frumos! Ce mult cred că îi interesează pe dancila,nicolicea,cap de plua, ciordache,mitralieră,oprisan si mulți alții de cei plecați din țară. Li se rupe p…… inima.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.