G4Media.ro

Informații neconfirmate oficial indică o explozie puternică la o bază aeriană din…

Informații neconfirmate oficial indică o explozie puternică la o bază aeriană din regiunea Saratov / Două bombardiere Tu-95 ar fi fost avariate

Luni dimineață, canalele rusești Telegram au raportat o explozie la baza aeriană VKS din orașul Engels, regiunea Saratov. Autoritățile au declarat ulterior că investighează aceste informații, scrie BBC.

Potrivit unor informații neconfirmate, în jurul orei locale 6.00, o dronă a căzut pe pista bazei aeriene Engels-1, în urma căreia două bombardiere Tu-95 au fost avariate. În plus, doi soldați au fost răniți.

Guvernatorul regiunii Saratov, Roman Busargin, a declarat că nu au existat urgențe la instalațiile civile din oraș.

„Stimați locuitori, pe rețelele de socializare și în mass-media se răspândesc informații despre o bubuitură puternică și o izbucnire în Engels la primele ore ale dimineții. Vreau să vă asigur că nu au existat urgențe în zonele rezidențiale ale orașului. Nu există niciun motiv de îngrijorare. Nu a fost avariată nicio instalație de infrastructură civilă”, a declarat el.

Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean al afacerilor interne, a distribuit pe Twitter o înregistrare video care arată o explozie puternicî, alături de comentariul:

„Baza aeriană Engels este unul dintre locurile de decolare pentru avioanele rusești care lansează rachete asupra Ucrainei”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. asta se intimpla daca dai de mincare fasole soldatilor…

    • Si cand muti prea multe baterii de AA in afara tarii ca sa faci „denatzificatzii” imaginare prin tarile altora. Ramai in putinu gol si trec tot felul de obiecte zburatoare neidentificate peste granita si iti viziteaza bazele aeriene.

    • A zis la meteo.

  2. In imagine sunt foarte multe masini „imperialiste”, in frunte cu un Logan! 🙂
    Unde-s masinile de conceptie ruseasca/sovietica, mandria mujicilor?