G4Media.ro

Înființarea unui Departament pentru implementarea proiectului România educată, în discuții la Ministerul…

Înființarea unui Departament pentru implementarea proiectului România educată, în discuții la Ministerul Educației. Liliana Romaniuc, noul consilier al lui Sorin Cîmpeanu: Probabil voi fi implicată în noul departament, având în vedere că am lucrat în cadrul proiectului

Liliana Romaniuc este noul consilier al ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Potrivit surselor Edupedu.ro, la Ministerul Educației este în discuții înființarea unui nou departament, care să se ocupe de “implementarea proiectului România educată”. „Nu știu dacă s-a luat încă această decizie, dar probabil că voi fi implicată, având în vedere că am lucrat în cadrul proiectului România educată”, a declarat Liliana Romaniuc pentru Edupedu.ro. Amintim că președintele Klaus Iohannis, inițiatorul proiectului România educată, va avea astăzi, 11 februarie, la ora 14:00, o ședință cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Liliana Romaniuc este de la finalul lunii ianuarie consilier al ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Contactată de Edupedu.ro, Romaniuc – care din mai 2020 a fost consilier în cabinetul viceprim-ministrului Raluca Turcan (în guvernul PNL condus de Orban), în perioada 2009-2012 a fost inspector școlar general în județul Iași, iar în 2012 a urmat Academia Națională „Mihai Viteazul”, cursuri de formare profesională continuă „Oscint pentru Management Educaţional Preuniversitar” – a declarat că „mă interesează foarte mult domeniul alfabetizării funcționale și elementele de transformare a sistemului de educație și de îmbunătățire”.

Edupedu.ro a discutat într-un scurt interviu cu Liliana Romaniuc despre obiectivele sale în noua poziție de consilier, precum și despre diverse informații sau speculații care au fost vehiculate în presa locală sau în mediul educațional de-a lungul timpului cu privire la cariera sa.

Rep: Pe ce domeniu îl veți consilia pe ministrul Educației?

Liliana Romaniuc: Eu de-abia am venit în poziția aceasta, știți care este experiența mea. Mă interesează foarte mult domeniul alfabetizării funcționale și elementele de transformare și de îmbunătățire a sistemului de educație.

Rep: Veți conduce noul Departament al implementării proiectului România educată?

Liliana Romaniuc: Nu știu dacă s-a luat încă această decizie, dar probabil că voi fi implicată, având în vedere că am lucrat în cadrul proiectului România educată.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Ne-am lamurit cu romania educata a lui iohanis. (iohanis e noul emil constantinescu(.
  Mai bine sa lase scoala asa. Ca orice interventie de-a lor, nu face decat sa strice si mai tare scoala.

 2. ” Nu știu dacă s-a luat încă această decizie, dar probabil că voi fi implicată”

  Sigur, doamnă, cum de nu! Nu ştiţi dumneavoastră, dar bani există, se face! Bine-nţeles, cu sporuri, fiţi fără grijă, nu-i problemă. Spuneţi-i şi lu’ domnu’ la Cotroceni, educată, nici vorbă! Un departamencior de stat, nu-i problemă, se vede şi din poză că vi se potriveşte, e la, la fix.

 3. ” Nu știu dacă s-a luat încă această decizie, dar probabil că voi fi implicată”

  Sigur, doamnă, cum de nu! Nu ştiţi dumneavoastră, dar bani există, se face! Bine-nţeles, cu sporuri, fiţi fără grijă, nu-i problemă. Spuneţi-i şi lu’ domnu’ la Cotroceni, educată, nici vorbă! Un departamencior de stat, nu-i problemă, se vede şi din poză că vi se potriveşte, e la x, la fix.

 4. SINECURI PESTE SINECURI
  AFLARE IN TREABA

 5. dupa 6-7 ani de Ioahnis-ROMANICA-EDUCATA, avem un „probabil” departament

  acum are parlament, are guvern (poate nu cum il visa doar cu pnl-apele-romana-si-animale-politice) poate vedem si niste lucruri CONCRETE

 6. Felicitări tov preș!!
  Alături de tovarășa Anisie, și aceasta duamna a scris pe genunche proiectul ” România analfabetă”! Se trage probabil de la pluralul ” căpșune”!
  Iar tov min Câmpeanu, ce să…?
  Doar Abramburica masculin!!!
  După 7 ani de ” educată” și înlăturat oameni competenți in a schimba ceva, veniți cu tanti ” căpșune”?!
  După 10, ZEC ani de mandat, nici praful de pe tobă nu rămâne după matale!
  0, nada, nimic, mizerie și parvenitism!!!
  Vă încadrați perfect în istoria sinistră și nefastă a ultimilor 30 de ani!
  „Atâta s-a putut”….

 7. E greu sa o egalezi pe Veo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.