G4Media.ro

Incidența Covid în București: 16,53 cazuri la mia de locuitori. În urmă…

Incidența Covid în București: 16,53 cazuri la mia de locuitori. În urmă cu o zi, rata era de 16,54 la mia de locuitori

Potrivit datelor publicate de Direcţia de Sănătate Publică, rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile este, sâmbătă, în Bucureşti, este de 16,53 cazuri la mia de locuitori.

În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost 16,54.

Incidenţa COVID a trecut de 6 la mia de locuitori pe 29 septembrie.

 

Sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. MANIFEST.O alta incercare nereusita de prosteala a natiei romane . Nu Presedintele Natiunii va cere sa nu va vaccinati . De multa vreme Presedintele si Guvernul va cer sa fiti responsabili si sa mergeti la vaccinare .Nu Presedintele va spune sa pupati funduri de racle .Presedintele va cere sa va protejati sa purtati masca , sa fiti responsabili fata de sanatatea voastra si a famiilor voastre . Nu Presedintele neaga existenta virusului ci parte dintre Partide , parte dintre Prelatii Bisericii Majoritare , parte dintre medici si profesori , fac asta .Presedintele nu va poate incolona la usa spitalului unde trebuie sa va vaccinati . Voi cetatenii trebuie sa aveti grija nu altcineva . nu asteptati„mura in gura ” si numai acceptati prosteala cuvintelor din spatiul public ce va mint cu nerusinare .Nu Presedintele e vinovat .Noi toti (cei care nu ne vaccinam )suntem vinovati .Lasati naibii pe sososii si smeonii ce isi bat joc de voi , lasatii in pace si nu ii mai credeti tot felul de neputinciosi ce va mint cu nerusinare si mergeti sa va vaccinati .Este singura solutie .

 2. Nu Presedintele Natiunii va cere sa nu va vaccinati . De multa vreme Presedintele si Guvernul va cer sa fiti responsabili si sa mergeti la vaccinare .Nu Presedintele va spune sa pupati funduri de racle .Presedintele va cere sa va protejati sa purtati masca , sa fiti responsabili fata de sanatatea voastra si a famiilor voastre . Nu Presedintele neaga existenta virusului ci parte dintre Partide , parte dintre Prelatii Bisericii Majoritare , parte dintre medici si profesori , fac asta .Presedintele nu va poate incolona la usa spitalului unde trebuie sa va vaccinati . Voi cetatenii trebuie sa aveti grija nu altcineva . nu asteptati„mura in gura ” si numai acceptati prosteala cuvintelor din spatiul public ce va mint cu nerusinare .Nu Presedintele e vinovat .Noi toti (cei care nu ne vaccinam )suntem vinovati .Lasati naibii pe sososii si smeonii ce isi bat joc de voi , lasatii in pace si nu ii mai credeti tot felul de neputinciosi ce va mint cu nerusinare si mergeti sa va vaccinati .Este singura solutie .

 3. O spun si o repet,vaccinarea este direct proporțională cu infectarea!!!

  • Tu fiind cine? Doar ce ai invatat regula de 3 simpla si acum ai devenit expert in statistici?
   Intrebare simpla, daca 9% din cei crapati sunt vaccinati, la 30% populatie vaccinata rezulta ca vaccinul este eficient sau nu?

  • Fantomas, eficienta vaccinului se verifica la persoanele cele mai vulnerabile. Adica iei 100 de batrani cu diferite boli cronice vaccinati si ii expui la virus( asta daca esti nebun) si atunci vezi cati crapa si cati nu!! Pricepi??
   Varianta ca iei 100 de persoane active vaccinate pana in 50 ani si ii expui aceluiasi experiment pica din start ,ca neconcludenta!! Grupa asta are cea mai mica mortalitate!! Sper ca ai priceput!!

  • Vaccinat cu covid fara temperatura, nevaccinat care zace 1 saptamana cu temperatura + fara gust miros de la 3 saptamani in sus + riscul de a crapa.
   Pentru mine nu este de ajuns riscul de crapa, prefer sa fiu functional cat de mult posibil si sa imi protejez familia.
   Se vede ca esti singur pe lume din gandirea pe care o ai.

  • Complet fals, am nenumarate exemple de asimptomatici nevaccinati!!!
   Vezi anul 2020, cand ii interna Arafat pe banda rulanta!!

  • Cioby1, cand faci analiza pe grupe de varsta si riscuri devin si mai clare avantajele vaccinului.

 4. Persoane publice și mijloacele de comunicare au practicat dezinformarea pe scara largă dand naștere unei suspiciuni și temeri colective în raport cu autoritățile medicale .Și politizarea subiectului pandemie,a dus la neîncredere,pentru că politicul a mințit de prea multe ori populația țării(știți cum e atunci când strigi de prea multe ori:”..vine lupul!Ajutooor!”)Lipsa de sancțiuni și consecințe juridice în cazul celor de mai sus,au dovedit slăbiciunea statului,și au contribuit la așa-zise „dezbateri” interminabile între oameni fără expertiza necesara.Toate au că finalitate momentul trist în care ne aflam.Abia zilele acestea incep să curgă sancțiunile pentru zădărnicirea combaterii bolii.Dar cu ce preț?!