G4Media.ro

Incident în localitatea ieşeană Ciorteşti: Candidatul PSD la Primărie a fost lovit…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Incident în localitatea ieşeană Ciorteşti: Candidatul PSD la Primărie a fost lovit cu pumnul de către consilierul edilului PNL / Reacţia primarului

Candidatul PSD la Primăria comunei ieşene Ciorteşti acuză faptul că a fost lovit cu pumnul peste faţă de către consilierul personal al edilului liberal din localitate, Alina Apostol, transmite News.ro.

Potrivit PSD Iaşi, Costel Parfene, candidat al partidului la funcţia de primar al comunei Ciorteşti a fost bruscat şi înjurat, apoi lovit cu pumnul peste faţă de către Iulian Neculai, consilier personal al Alinei Apostol, primar PNL al comunei Ciorteşti. Incidentul s-a produs duminică după-amiază. 

Costel Parfene a anunţat Poliţia prin 112 despre acest caz. Contactată de News.ro, Alina Apostol, primar PNL al localităţii Ciorteşti a declarat că va fi o anchetă a Poliţiei, ea precizând că fiecare răspunde pentru faptele lui. ”Nu ştiu de la ce a pornit, nu am nici un amestec. E în afara programului, dar fiecare răspunde pentru faptele lui. Iulian Neculai este angajat al primăriei Ciorteşti, vorbim de un om cu rezultate bune în activitatea sa. Poate fi şi o problemă personală între cei doi. Se va desfăşura o anchetă a Poliţiei, vom vedea rezultatul, apoi stabilim dacă se impun şi alte măsuri”, a declarat edilul Alina Apostol. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...