G4Media.ro

Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, pot fi generate…

Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete/ Bugetul primei etape, epuizat în cinci minute

A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete, transmite News.ro.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

– 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;

– 500 de lei pentru laptopuri;

– 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ra 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Pai sunt inutile tati.Ca preturile pt laptopuri cel putin, din cate vad eu pana acum si poate ma insel, au crescut cam cu cat e valoarea voucherului.

 2. Disfuncțională economie!
  Poti produce mâncare doar daca Statul iti da o subvenție. Poți cumpăra mașini și electronice doar dacă Statul iti dă bani, poti cumpara casă doar dacă statul iti plătește dobânda…
  Poți cumpăra mașini, case, mâncare, electronice doat dacă deprinzi de stat. Poti produce mancare, masini, electronice doar dacă deprinzi de stat.

 3. poti alege voucherul, doar cand toate voucherele s au epuizat !
  felicitari pentru publicitate !

 4. Nu a mers site-ul ….niste tepari
  Am intrat la ora 9.50 si la 10.00 a aparut ecran alb la inregistrari si am incercat pana la 10.30

 5. Nu a mers site ul sunt niste tepati mari.