G4Media.ro

Începând de astăzi, se deschid cluburile sportive școlare și liceele cu program…

Începând de astăzi, se deschid cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv, unde elevii își pot relua antrenamentele și participările la competiții – anunță Ministerul Educației

Începând de azi, 29 iunie 2020, pot fi reluate activitățile sportive (antrenamente/participare la competițiile oficiale) în cadrul cluburilor sportive școlare și a liceelor și școlilor gimnaziale cu clase cu program sportiv. Ministerul Educației anunță că a stabilit cadrul pentru reluarea activităților, cu respectarea prevederilor Ordinului comun dintre Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății 619/1077 din 12.06.2020.

Decizia a fost luată după o întâlnire de lucru între Monica Anisie, ministrul educației și cercetării, și Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

Comunicatul Ministerului Educației:

Întâlnire de lucru între Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Tineretului și Sportului: Cluburile Sportive Școlare (CSS) și Liceele cu Program Sportiv (LPS) își reiau activitatea

Astăzi, 29 iunie, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, a avut loc o întâlnire de lucru între Monica Anisie, ministrul educației și cercetării și Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.”

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.