G4Media.ro

Încep procedurile de aducere în ţară a celui de-al doilea suspect în…

sursa foto: caprtura video

Încep procedurile de aducere în ţară a celui de-al doilea suspect în cazul crimei de la Sibiu, anunţă ministrul justiției / Un om de afaceri a fost jefuit și ucis în propria casa / Suspecții au fugit unul în Scoția, altul în Irlanda

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar de luni încep procedurile de predare, a anunţat sâmbătă ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, transmite Agerpres.

„Vreau să vă dau câteva date despre un dosar important pentru statul român. Este vorba de dosarul Kreiner, crima odioasă de la Sibiu. Vineri, a avut loc termenul la instanţa din Irlanda şi unul dintre inculpaţi, unul dintre fugari, pe numele lui Cristian Marian Minae, a consimţit la predare. Asta înseamnă că, de luni, vom începe procedurile de predare. Poliţia Română, ANP, Ministerul Justiţiei, vă asigur că vor fi foarte atente, astfel încât întreaga procedură de predare să se deruleze în bună regulă”, a spus Gorghiu, într-un mesaj pe Facebook.

În 6 noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri.

Doi dintre cei trei bărbaţi care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri au fost prinşi în Marea Britanie, unul în Scoţia – Laurenţiu Ghiţă, altul în Irlanda de Nord – Marian Cristian Minae.

Laurenţiu Ghiţă a fost adus în ţară în decembrie 2023, urmând ca Marian Cristian Minae să fie predat de autorităţile irlandeze săptămâna viitoare.

Al treilea individ implicat în crimă, Cosmin Costinel Zuleam, nu a fost încă prins.

Un complice al criminalilor, Ilie Sitariu, cel care le-a fost călăuză, a fost prins în ţară şi condamnat recent la 3 ani închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Dar Oprescu, Sebastian Ghita, Alina Bica, Mario Iorgulescu, Dragos Savulescu si multi, multi altii? Sunt bine, sanatosi, voinici? Despre ei nimic, nimic?

  2. Aia sunt privilegiati, in plus sunt bolnaviori, au toate bolile si nu suporta conditiile din tuhausurile romanesti. Fi-mi-ar scarba!

  3. Glume de ministru…

  4. Trebuie lege care obliga toti fugarii sa plateasca statului toti banii cheltuiti cu prinderea si aducerea in tara

  5. a ramas ministerul fara purtator de cuvant 🙂 ? asta a gasit doar stiri pozitive d campanie