G4Media.ro

Incendiul de la un cunoscut restaurant din judeţul Galaţi, stins după 12…

sursa foto: Pexels

Incendiul de la un cunoscut restaurant din judeţul Galaţi, stins după 12 ore/ Flăcările s-au extins la un imobil învecinat şi la o anexă din a treia gospodărie

Pompierii din Galaţi au reuşit să stingă, după circa 12 ore, incendiul care a cuprins, sâmbătă dimineaţă, un restaurant cunoscut situat pe DN 26, în localitatea Vânători, transmite News.ro.

Conform ISU Galaţi, incendiul a fost lichidat, dar un echipaj la Detaşamentul de Pompieri Galaţi va rămâne la faţa locului, pentru supraveghere, până duminică dimineaţă.

Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza vântului, făcările extinzându-se şi la un imobil învecinat, dar şi la o anexă dintr-o a treia gospodărie.

Pompierii gălăţeni au lucrat aproximativ 12 ore pentru stingerea incendiului, dar şi pentru protejarea locuinţelor din învecinătate.

Au ars 4 corpuri de clădire principale şi mai multe anexe, însumând aproximativ 5.000 mp, cu bunurile din interior, electrocasnice, instalaţii electrice, textile, diverse acte şi corpuri de mobilă. Au fost salvate trei locuinţe, care se învecinau cu restaurantul de la care a pornit incendiul. Nu au fost înregistrate victime.

Conform pmpierilor, cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilit ca fiind efectul termic al curentului electric, mai exact un scurt circuit la o ladă frigorifică aflată în bucătăria restaurantului.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Restaurantul unui infractor ce spala bani negri prin afacerea asta.