G4Media.ro

Incendiu la un vagon cu 56 de tone de benzină/ Traficul feroviar,…

Sursa Foto: ISU Prahova

Incendiu la un vagon cu 56 de tone de benzină/ Traficul feroviar, blocat între Bușteni și Azuga

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la un vagon cisternă încărcat cu 56 de tone de benzină al unei garnituri formate dintr-un total de 22 de vagoane, traficul feroviar între Buşteni şi Azuga fiind blocat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă.

Vagonul cisternă afectat este încărcat cu 56 tone de benzină. Acesta a fost decuplat de restul garniturii care are în total 22 vagoane (18 vagoane cu motorină şi 4 vagoane cu benzină), la faţa locului fiind aşteptată o drezină pentru scoaterea liniei de sub tensiune.

ISU Prahova intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Breaza.

La acest moment, incendiul se manifestă fără flacără, iar echipajele lucrează pentru răcirea vagonului afectat.

Traficul feroviar între Buşteni şi Azuga este blocat, precizează ISU Prahova.

Sursa Foto: ISU Prahova

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Probabil sa se fi incercat vreo sustragere de benzina.
    Iar sustragerile se intampla pentru ca jandarmeria sta la ingrasat si se pregateste de urmatoarea demonstratie a populatiei.
    Nu mai spun faptul ca vanzatorii de benzina furata stau la liber pe marginea drumului si niciun viitor pensionar special nu catadicseste sa-l ia pe vanzator la cercetari.

    • S-o fura benzina, nu zic nu, dar in zona aia incendiile de tren sunt cauzate de franare in panta. A mai fost un tren care a ars la Nistoresti anul trecut.
      Daca ma intrebi pe mine e doar un dezastru care asteapta sa se intample. Sunt curios care e responsabilul care o sa dea din umeri dupa explozie.