G4Media.ro

Incendiu la o pensiune din Călimănești / Cele două familii cazate au…

Sursa Foto: ISU Valcea

Incendiu la o pensiune din Călimănești / Cele două familii cazate au fost evacuate/ UPDATE Un angajat care se afla la mansardă a decedat

Pompierii militari vâlceni intervin, duminică dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimănești, anunță ISU Vâlcea. Cele două familii cazate au fost evacuate, însă un angajat care se afla la mansardă este căutat, au declarat pentru G4Media.ro surse ISU. Potrivit acestora, pensiunea aveea autorizație din iunie 2021.

  • UPDATE 9.02 Victima, de sex bărbătesc, găsită de pompierii militari în mansardă a fost declarată decedată, au declarat surse ISU pentru G4Media.ro
  • UPDATE 8.54 Un alt angajat al pensiunii, care venise să ajute la stingerea incendiului prezintă arsuri ușoare la mâini și va fi transportat la spital.
  • UPDATE 8.43 Victima a fost gasita, este inconstienta, prezinta arsuri minore la nivelul mâinilor, au declarat pentru G4Media.ro surse ISU.

Au fost alocate de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. A fost direcționat spre locul evenimentului și SVSU din localitate, se arată într-un comunicat ISU Vâlcea.

La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum.

Din spusele proprietarului, care era în stare confuză și foarte agitat, în pensiune erau cazate 2 familii (4 adulți și 4 minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor) și ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană (un angajat).

S-a intervenit cu celeritate și cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Ambulanță SAJ ajunsă la locul e evenimentului a preluat o victimă ( proprietarul – prezenta tăieturi de la geamuri) și a transportat-o la UPU Vâlcea.

În acest moment incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat.

Se continuă acțiunile de căutare a eventualelor persoane posibil surprinse în interiorul pensiunii, precum și cele de stingere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Pariu ca nu lipseau ceva acte si aici.

    • Ca si cand focul nu arde unde a pus ștampila un cleptocrato-birocrat. Dar acolo unde se întâmplă să ardă vor tăia firul in 4 până vor găsi ei o ilegalitate! Și apoi vor trâmbița nu că a luat foc, a luat foc pentru că nu s-a respectat legea!

  2. Pensiunea El Ryo