G4Media.ro

VIDEO UPDATE Incendiu într-o clădire din centrul vechi al Capitalei / Mai…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

VIDEO UPDATE Incendiu într-o clădire din centrul vechi al Capitalei / Mai multe persoane evacuate / Incendiul a fost localizat

UPDATE Pompierii anunță că incendiul a fost localizat. Suprafața afectată la nivelul podului și acoperișului este de aproximaiv 300 mp. Podul nu este compartimentat, iar în interior se găsesc depozitate materiale din lemn și mase plastice, mai precizează ISU BIF.

știrea inițială

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară într-o clădire din centrul vechi al Capitalei. Mai multe persoane au fost evacuate dintr-un imobil de unde sunt degajări mari de fum. Pompierii încearcă să identifice focarul.

 

Incendiul are loc pe Strada Șelari. Momentan nu sunt persoane rănite.

Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate din Splaiul Independenței prin str. Șelari, mai transmit pompierii, care precizează că au fost luate măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile în zona de intervenție.

„Regimul de înălțime al clădirii este P+1+pod. Podul este comun pentru tot ansamblul de clădire. Se acționează atât din interior pentru stingere, cât și din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperișului”, conform ISU BIF.

știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...