G4Media.ro

VIDEO Incendiu în zona Ghencea din București, vântul puternic alimentează flăcările

Sursa Foto: G4Media

VIDEO Incendiu în zona Ghencea din București, vântul puternic alimentează flăcările

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit joi în zona Ghencea din București, potrivit Inspectoratului de Pompieri. Incendiul e intins pe un hectar de teren.

Opt mașini de pompieri încearcă să stingă flăcările, dar accesul autospecialelor se face cu dificultate pentru că vântul puternic favorizează extinderea incendiului.

Fumul gros întins în sectoarele 5 și 5, dar și în localitatea Bragadiru, a dus la emiterea unui mesaj Ro-Alert cu următorul text: ”Incendiu vegetatie uscata zona str Brasov, degajari masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media și aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”.

 

Foto/Video: G4Media

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. nu prea vad focul dar sigur vad maldare peste maldare de gunoaie… iti vine sa vomiti..

  2. toata tara e o groapa de gunoi…peste tot gunoaie si vegetatie uscata inalta pt ca nu curata nimeni terenurile si pt ca e o delasare generala..bucurestiul si asa-zisa centura arata precum cernobalul, e atat de arid si de urat totul incat crezi ca ai ajuns intr-o zona calamitata, totul e plin de buruieni, stive de gunoaie, saci si pungi care zboara si totul pute. Nu exista tara mai mizerabila ca asta.