G4Media.ro

Incendiu de proporţii la un depozit de echipamente, maşini şi îngrăşăminte chimice,…

sursa foto: ISU Mures

Incendiu de proporţii la un depozit de echipamente, maşini şi îngrăşăminte chimice, la Târgu Mureş

Update 16:22: Conform șefului intervenției, generalul Călin Handrea de la ISU Mureș, la față locului erau depozitate aproximativ 30 de tone de îngrășăminte chimice (NPK). Acesta a declarat ca aproximativ 15 tone au fost scoase in afara zonei de incendiu, în timp ce restul îngrășămintelor, care erau închise într-o boxă, au fost ținute la temperaturi joase cu ajutorul furtunelor cu apă, pentru a evita o explozie care ar fi putut fi de prporții.

Știre inițială

Un incendiu de proporţii a izbucnit, duminică, la un depozit de echipamente electrice, autoturisme şi îngrăşăminte chimice de pe Strada Mureşului din Târgu Mureş, transmit Agerpres.

„Forţe şi mijloace din cadrul ISU Mureş intervin în aceste momente în municipiul Târgu Mureş, Strada Mureşului în urma producerii unui incendiu la un ansamblu de depozite. Din primele informaţii în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme şi un depozit de îngrăşăminte. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. În aceste momente se acţionează pentru localizarea focarelor concomitent cu evacuarea materialelor depozitate”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...