G4Media.ro

Încă un pacient de la Suceava infectat cu coronavirus a murit /…

Încă un pacient de la Suceava infectat cu coronavirus a murit / Numărul victimelor din România ajunge la 14

Încă un pacient internat la Spitalul Județean Suceava infectat cu coronavirus a murit, astfel că numărul victimelor din România ajunge la 14.

„A fost înregistrat decesul cu numărul 14. Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate”, anunță Grupul de comunicare strategică.

Șase din cei 14 oameni care au murit până acum din cazua COVID 19 erau internați la Spitalul Județean Suceava.

Spitalul Județean din Suceava va fi închis începând de miercuri, iar pacienții vor fi transferați la alte unități medicale, urmare a controlului făcut de Ministerul Sănătății. Din cei 233 de medici ai unității sanitare, 34 sunt confirmați pozitiv la COVID 19, la care se adaugă și 49 de asistenți medicali internați. Detalii aici

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Ce se întâmplă la Suceava?

 2. In cazul acesta, daca se confirma ca pacientul respectiv a luat virusul din spital, managerul/responsabilul cu aplicarea procedurilor de triere/filtrare a pacientilor cu COVID sa fie verificat si daca se constata ca nu a luat nicio masura, atunci sa fie pedepsit. Nu se poate asa ceva. E incredibil.

 3. Imi place ca toata lumea, inclusiv Iohannis (60) au sarit pe cetatenii romani de 65 ani, in timp ce tinerii, agentii infectiosi primari, umplu mall-urile si parcurile

  • Mall-urile si parcurile sunt inchise

  • Pe Planeta Românica carantina e ceva foarte relativ și lax. Ăia care vin din străinătate sunt lăsați să zburude liberi, nu sunt carantinați automat și obligatoriu, ca fiind de risc maxim să infecteze oricine sau orice lucru care vor intra în contact.

   Cei puși să stea izolați riscă sa moară de foame, îi dă foamea afară din case se duc la supermarket să-și facă provizii și așa mai departe. Un cerc vicios numit statul român.

 4. Odata cu aparitia virusului in Italia(Lombardia-Veneto)români dupa 1saptamâna au inceput sa se intoarca in tara,intrind si ajungând la locul lur Natal farà sa fie controllati,daca virusul are o perioada de incubare de maximu 14 zile ,calculele ies.Un individ cu virus cu Sau farà simptoame contagiaza 5-10 individi. Totul este matematica.

 5. NewLevel- uitati-và và rog la data de la prima persoana contagiata in Lombardia-Veneto ,aici nu Intra nimiccu scoala , uitati-và si la primele intrari in tara in val a românilor

 6. Cum de mor atatia la spitalului doamnei Sorana Pintea, fost ministru al sanatatii, cea care nu fura niciodata? intrebare retorica, evident!

 7. Cica a murit de obezitate 🙂
  Urmatorii o sa moara probabil de ras!
  Grupul de comunicare strategică devine o banda de jigodii mincinoase.

 8. Dl.liberal Flutur stă intr-o rezervă de lux pe Sectia de Chirurgie, în timp ce medicii infectati stau la grămadă.
  Același loc din care un senator PSD s-a cărat la București cu elicopterul Smurd, urgenta lui fiind …..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.