G4Media.ro

Încă un italian infectat cu coronavirus care a călătorit în România. El…

Încă un italian infectat cu coronavirus care a călătorit în România. El l-a însoțit pe cetățeanul de 71 de ani din Rimini

Încă un cetățean italian care a fost în România este bolnav de coronavirus, potrivit portalului NewsRimini. E vorba despre un cetățean din localitatea Morciano di Romagna din regiunea Marche, care l-a însoțit în călătoria din România (județul Gorj) pe italianul din Rimini depistat pozitiv marți.

Informația a fost confirmată pe Facebook de primarul din Morciano di Romagna, Giorgio Ciotti.

Și Prefectura din Rimini a confirmat cazul (vezi aici comunicatul în limba italiană).

Reamintim că toate testele autorităților române în Gorj, la persoanele care au intrat în contact cu italianul din Rimini care a vizitat țara noastră, au fost negative.

Postarea pe Facebook a primarului din Morciano di Romagna:

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Deja se ridica un mare semn de intrebare: dupa ce 2(deja) italieni care au calatorit in RO au fost depistati cu corona, cum de pe plaiurile mioritice nu exista niciun caz depistat? O fi de la imunitatea crescuta in urma tratamentului cu Mona…? Sau kiturile de testare sunt de la second hand?

    • Sau poate testele au foat facute prea devreme, poate ar trebui repetatate peste cateva zile. Poate testul nu este concludent in perioada de incubatie?!

    • Sunt verificati cu microscop virusii din celulele suspectilor si pana acum niciunul nu a purtat coroana.

    • Trebuie sa refacă testele. Sunt multe cazuri (în afara ro), în care primele 2-3-4 teste și fost negative, ca ulterior sa îl depisteze. Probabil e legat de perioada de incubație. Sau poate acum sunt mai eficienți in detectarea lui.

  2. Toti bosorogii basinosi prin romanika