G4Media.ro

Încă 20 de angajați de la spitalul militar din Focșani au fost…

Încă 20 de angajați de la spitalul militar din Focșani au fost despitați cu coronavirus

Încă 20 de angajați de la spitalul militar din Focșani au fost despitați cu coronavirus, anunță Ministerul Apărării. În acest moment, spitalul este închis.

Comunicatul Ministerului Apărării Naționale:

În urma desfășurării anchetei epidemiologice de la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani, din rândul celor 57 de contacți apropiați ai celor două persoane confirmate inițial pozitiv cu COVID-19, a rezultat că un număr de încă 20 de angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați, de asemenea, pozitiv.

Direcția medicală a MApN a dispus conducerii spitalului luarea tuturor măsurilor necesare în această situație. Astfel, ancheta epidemiologică va continua, fiind extinsă și la contacții personalului depistat pozitiv în cursul zilei de astăzi. În paralel, continuă dezinfecția de grad foarte înalt în toate spațiile spitalului.

La acest moment spitalul rămâne închis și se caută soluții ca, după finalizarea anchetei epidemiologice și luarea măsurilor prevăzute de protocolul național pentru personalul confirmat pozitiv, să poată fi reluată activitatea de acordare a asistenței medicale în spațiile și secțiile unde acest lucru va fi posibil.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  • Continuă pe aceeași linie, zdreanța hoață, folosește numele furat bad@. Ăștia au fost educați de mici în spiritul hoției, de jivinele care i-au fătat, plus că lucrează pentru mafia PRO-PSD care, se știe, are ca ocupație de bază furtul.

 1. Iohannis + Orban sunt un geniu tactic! Si-au dat seama ca singurul mod prin care coronavirusul poate sa fie invins este daca ne imbracam in straiele sale, fix cum a facut domnul Vlad Tepes in lupta cu turci!!

  • Aoleo, pasul 3: restrictii in online, ca domnul presedinte de la Ankara, Erdogan.

  • dascăl + tov petrov ”sunt un ” trol analfabet, că ” e mai multe” fantoșe. ”Si-au dat seama ca singurul mod prin care ” pot arăta că sunt postaci diversioniști ai mafiei PRO-PSD e să fure ”straiele” altora, ca securiștii criminalului Vlad Iulian care au omorât mii de oameni în decembrie 1989.

 2. haideti sa inchide toate spitalele si asa avem mult mai multe sanse sa oprim raspandirea virusului.

 3. Astia de abia asteapta sa se autoizoleze .
  Nicaieri nu se intampla asta
  Poti sa fii contact dar continui sa vii la servici
  Se izoleaza cei pozitivi nu contactii
  Cand castigi 200 000 000 LEI VECHI e bine sa te autoizolezi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.