G4Media.ro

Încă 10 milioane de lei de la Primăria București pentru Catedrala Mântuirii…

Vedere aeriana a Bucurestiului. Inquam Photos / David Muntean

Încă 10 milioane de lei de la Primăria București pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Proiectul de buget pe 2019

Primăria București va plăti 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului în 2019, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul instituției. În total, Primăria vrea să dea 52,8 milioane de lei în acest an pentru 102 proiecte de reabilitate ori construcție a unor unități de cult din București.

Catedrala a fost sfințită anul trecut, deși lucrările nu au fost terminate complet. Acum se mai lucrează atât la exterior, cât și în interiorul edificiului.

Primăria București a fost în ultimii ani unul dintre cei mai mari sponsori ai Catedralei edificate de Patriarhia Română.

Foto: Inquam Photos / David Muntean

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. fara numar !! din banii celor care au preferat sa mearga la concert maroon 5 :))

    • Corect!

      … dar i-ai luat replica lui @zise dobre. Si mai si si prima postare. Nu se face, zau! 🙂

      Facusem comparatia, la un moment dat, intre voturi_Firea vs. (voturi _N.D. + voturi_Predoiu) si Firea nu avea cine stie ce voturi peste. Deci cred ca ai dreptate, Maroon5 … 🙁

  2. Nu ar fi stat bine Nicusor DAN primar al Bucurestilor … sa-i multumim frumos lu’ domnu’ Predoiu, daca inca mai misca, politic, pe undeva, prin vreun dulap.

    Mama lui de ogoliu, don’ Predoiu! Si s-a mai dus dracu’ si demnitatea. Sau mai ai inca pretentii in ceea ce o priveste?! Noi zicem ca s-a săvârşiiiiiiiiit … Hai sa fie primită! 👿

  3. mai bine cu 10 milioane reparau o scoala

    • P$D te Vrea Mandru Roman Prost ! Scoala este Dushmanul P$D !

  4. acea constructie grandioasa numita catedrala este una din marile greseli ale Romaniei , niste bani si multa munca si materiale aruncate pe o constructie fara niciun rost . Sunt ortodox . . . ortodox voi muri dar nu si IDIOT . Pe glob sunt 4300 de religii care mai de care mai nenorocite .una decat alta . Acele ziduri , acea constructie NU ma mintuieste cu NIMIC e o mare PROSTIE BABEASCA SA POTI CREDE IN ASA CEVA SI SA BAGI BANI IN ASA IDIOTENIE . Acea primarita cu minte de femeie arunca banii bucurestiului pe prostiile ei BABESTI . DUMNEZEU NU ARE NIMIC CU MATERIA CU NISTE ZIDURI ORI CAT DE GRANDIOASE AR FI . bafto delo delo . . . . baftalo .