G4Media.ro

În trei reședințe de județ a fost impusă carantina în ultimele zile,…

În trei reședințe de județ a fost impusă carantina în ultimele zile, după ce au depășit rata de infectare Covid de 6, 7 și 8 la mie / Mâine este așteptată decizia pentru Sibiu, care a trecut de 11 cazuri la mie

În trei reședințe de județ a fost impusă carantina în ultimele zile, după ce au depășit rata de infectare Covid de 6, 7 și 8 la mie. Măsura este propusă de autoritățile locale, iar ordinul este emis de secretarul de stat Raed Arafat. Al patrulea municipiu reședință în cazul căruia este așteptată o astfel de hotărâre este Sibiul, care a trecut de 11 cazuri Covid la mia de locuitori.

Primul municipiu reședință care a intrat în carantină a fost Zalău. Decizia a fost luată în 3 noiembrie, când rata de infectare era 8,47 la mie.

Miercuri, 11 noiembrie, a intrat în carantină municipiul Baia Mare, după ce a ajuns la 6,47 cazuri la mia de locuitori.

Slobozia va intra în carantină la noapte, după ce a ajuns la rata de 7,53 la mie.

În cazul municipiului Sibiu, măsura a fost propusă miercuri de Direcția de Sănătate Publică, când rata de infectare a ajuns la 11,18 la mie. Inițial a fost anunțată pentru joi o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care să decidă dacă propune mai departe luarea acestei măsuri la centru. În cele din urmă, ședința a fost amânată pentru vineri, când o eventuală hotărâre va fi discutată chiar în prezența comandantului acțiunii, Raed Arafat, o premieră până în prezent.

Conform unui comunicat de joi al instituției prefectului Sibiu, în municipiul reședință erau joi 1028 de cazuri active de COVID-19.

De altfel, întreg județul are cea mai mare rată de infectare din țară, de 7,4 la mie.

Citește și

Șeful UPU de la Spitalul Județean Sibiu a demisionat. Spitalul este plin cu pacienți cu Covid și așteaptă să trimită bolnavii în alte unități

Sursa Foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Orasul „de suflet” al lui Johannis e cu morgile pline… Mari gospodari de partid a lasat acolo.

    • Ce-o mai tot toacă trolii p-asta, cu ”Johannis”. Bine, e vorba de același bot analfabet care folosește mai multe fantoșe și trollează de la ferma din Republica Moldova. Le-a fost dat la punctaj asta cu ”Johannis ”. De ce: pentru că bătut aproape de unul singur mafia PRO-USL-PSD, pentru că e imprevizibil și-i lasă pe interlopi mereu în ofsaid, pentru că e echilibrat, direct, pragmatic. Așa că postacii folosesc tehnica kompromatului învățată de la părinții lor securiști care împușcau oameni în decembrie 1989.

    • Bad@ un Psihopat galben plătit de Sica.ignore

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.