G4Media.ro

În prag de moțiune anti-Dăncilă, Ludovic Orban respinge informațiile privind tensiunile din…

În prag de moțiune anti-Dăncilă, Ludovic Orban respinge informațiile privind tensiunile din PNL: ”intoxicări”

Ludovic Orban a catalogat vineri seară drept ”intoxicări” informațiile prezentate de Antena 3 despre o presupusă revoltă în PNL. Mai multe televiziuni și site-uri apropiate de PSD, dar și de rivalii interni ai lui Orban, au publicat constant în ultimele zile informații despre presupuse tensiuni între liberali. Informațiile vin în contextul în care Orban a anunțat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, fragilizat deja de dezertările din PSD către partidul lui Victor Ponta.

Antena 3 a transmis vineri că Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte al PNL, ar încerca să strângă semnături necesare pentru a convoca un congres la care să ceară schimbarea lui Ludovic Orban, adăugând că 18 filiale ale partidului ar sprijini inițiativa.

„Este o campanie de intoxicare, care încearcă să creeze false probleme în PNL şi să mute atenţia de la gravele probleme care există în cadrul guvernării şi în cadrul majorităţii guvernamentale, mai ales în sânul PSD”, a declarat Orban vineri seară la Alba Iulia, potrivit Agerpres.

Mai mult: întrebat dacă e afectat de criticile primarului de Alba, Mircea Hava, în legătură cu plângerea penală împotriva premierului Dăncilă, Ludovic Orban a spus că „Nu comentez, cel mai bun comentariu este prezenţa mea astăzi, aici, alături de Mircea Hava”.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, mai mulți lideri PNL, cunoscuți pentru apropierea față de PSD, urmăresc fragilizarea poziției lui Orban în interiorul partidului. Printre aceștia se numără Iulian Dumitrescu, un obișnuit al emisiunilor Antenei 3 și abonat la contracte cu statul prin intermediul firmelor pe care le controlează, Marian Petrache, șeful PNL Ilfov, dar și Cristian Bușoi, liderul PNL București, una dintre filialele cu rezultate extrem de slabe.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daddy doreste sa contracareze atacul lui Ponta prin activarea ”cartitelor” din PNL… ”PNL+PSD= aceeasi mizerie…!” nu a fost nici pe departe o vorba-n vant…!

  2. Ei, aici este problema si nu numai la PNL. Normal ar fi ca toate cirtitile sa fie basculate peste bord indiferent de pierderi

  3. Atunci când a fost ales Președinte al partidului , toți cei care au îmbrățișat această soluție de compromis …au crezut că Ludovic Orban, va deveni o locomotivă electrică …care poată trage după el, vagoanele ruginite și prăfuite …adică filialele judeșene ! Acum , se vede clar că nu este nici măcar o locomotivă cu aburi …De fapt ,e o carcasă cu propulsie bazată pe manivele…! Sub umbrela uzată de mult denumită ” interesul cetățeanului „… cei mai mulți sunt dintre cei care se ceartă acum , sunt disperați că mandatele lor viitoare sunt compromise …De aici și tensiunile interne …! Nici o fuziune , nici un proiect de țară , nici o perspectivă …! Aceiași indivizi expirati … cu aceleași pretenții… !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.