G4Media.ro

În plin divorţ, soţia lui Palacios a decis să vândă tricourile şi…

Sursa foto: Instagram / exepalaciosok

În plin divorţ, soţia lui Palacios a decis să vândă tricourile şi medalia campionului mondial / Femeia ameninţă că va dezvălui secrete despre naţionala Argentinei

Aflată în plin divorţ, soţia lui Exequiel Palacios a decis să vândă toate tricourile soţului său, inclusiv pe cel de la finala Cupei Mondiale din 2022, precum şi medalia de campion. De asemenea, ea a ameninţat că va dezvălui secrete despre echipa Argentinei, transmite News.ro.

La mai bine de un an de la seara zilei de 18 decembrie 2022, de la Lusail, când Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale, Exequiel Palacios ar putea pierde toate amintirile materiale legate de triumful Albiceleste.

Furioasă, Yesica Frias a vorbit la emisiunea locală Socios del Espectaculo, influencera cu care mijlocaşul s-a căsătorit în 2021 spunând că vrea bani pentru a termina de plătit o casă în Tigre, în apropiere de Buenos Aires.

Înecată în datorii, fosta parteneră a explicat: „Nu vrea ca eu să părăsesc locuinţa, dar nici nu vrea să plătească ce a mai rămas, iar banii care lipsesc nu reprezintă nimic pentru el”.

Ea a declarat că a luat deja măsuri şi că intenţionează să vândă toate tricourile şi medalia de campion mondial pentru a plăti apartamentul. Ea a adăugat că deţine informaţii care ar putea compromite echipa naţională argentiniană: „Este în interesul lui ca eu să tac. Sunt lucruri pe care le ştiu despre echipa naţională şi despre care nu am vorbit niciodată”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Este în interesul lui ca eu să tac. Sunt lucruri pe care le ştiu despre echipa naţională şi despre care nu am vorbit niciodată”
    Se numeste santaj.
    Sau poate e doar cancan, greu de spus cu astfel de progenituri.

  2. Femeia asta ori are un curaj uluitor, ori e inconstienta. Sa sugerezi intr-o tara obsedata de fotbal ca sunt lucruri compromitatoare legate de echipa nationala e ca si cum ai umbla pe strada cu tinta desenata pe tine.

  3. Dar ce treaba are ea cu medialia castigata de el?