G4Media.ro

În Construcții, Sănătate și Industria auto va fi cea mai mare nevoie…

În Construcții, Sănătate și Industria auto va fi cea mai mare nevoie de angajați până în 2025 – Raport al ministerului Muncii

Prognoza cererii de forţă de muncă în anul 2025 faţă de anul 2017 arată România va avea nevoie de circa 3 milioane de angajaţi în următorii 5 ani.

Cea mai mare nevoie de angajați va fi în domeniul Construcţiilor, sector urmat de Sănătate şi produse farmaceutice şi Industria auto şi componente, potrivit unui raport al ministerului Muncii.

Creșterea numărului de angajați va avea loc și în domenii precum Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor şi Industrii creative, remarcă documentul, care mai arată că Ȋn Turism si ecoturism, cererea totală de forţă de muncă este pozitivă, dar redusă.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pt industria auto ati gasit o poza cu o pitipoanca ce schimba ulei. Aia inseamna pt g4media industria auto. Vai de voi!

  2. nu puteti opri exodul de personal cu asemenea politici , cu un cod al muncii doar in vafoarea patronilor, cu un ITM corupt si pus la dispozitia patronilor, cu un salariu minim mizerabil (cand milioane de romani lucreaza pe salariul minim), cu munca la negru tolerata de autoritatile statului. Vreti forta de munca ultracalificata cu salarii de lumea a3a pe post de scalvi .IMPOSIBIL.

    • Nu te mai stradui.
      Chiar daca ceea ce sustii, argumentat corect, va gasi un recipient capabil in marea massa de gurnalijdi, efectul va fi neglijabil.
      batronii din „media”, cu ajutorul cozilor de topor, au avut grija inca din anii ’90 sa distruga credibilitatea sindicatelor. fireste ca la asta au contribuit si „liderii” care… da, sunt efecte ale aceluiasi „sistem-de-invatamant/educatie”. care a „format” p*liticiencii si batronii.