G4Media.ro

În cazul jafului de mașini din curtea Poliției Locale a Sectorului 3…

sursa foto: Inquam Photos/ Ovidiu Micsik

În cazul jafului de mașini din curtea Poliției Locale a Sectorului 3 au fost reținute cinci persoane, printre care și doi polițiști locali care ar fi fost în cârdășie cu hoții

În data de 13 iulie, au fost sparte mai multe mașini parcate în curtea Poliției Locale a Sectorului 3. Polițiștii bănuisc că unii dintre polițiștii locali au fost complici cu hoții, ajutându-i să pătrundă în curte.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a pus în aplicare 3 mandate de percheziţie, la adresele unor persoane din Bucureşti şi judeţul Vâlcea, în acest dosar privind săvărşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi abuz în serviciu.

„În fapt, la data de 11.07.2020, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată că de la mai multe autoturisme depuse într-un parc auto au fost sustrase componente. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost demarate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză au condus la presupunerea rezonabilă că persoanele care au pătruns în incinta parcului auto ar fi beneficiat de sprijinul persoanelor care aveau obligaţia de a supraveghea incinta, precum şi bunurile depozitate în acest spaţiu. În baza datelor obţinute, în dimineaţa de 29 iulie au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziţie, la adresele unor persoane din Bucureşti şi judeţul Vâlcea, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate, în vederea continuarii cercetărilor, parte din componentele auto, dar şi instrumente susceptibile a fi fost folosite la detaşarea componentelor auto”, se precizează în comunicatul de presă al Poliției.

Persoanele identificate, doi bărbaţi şi o femeie, au fost duse la audieri la sediul Secţiei 13 Poliţie. De asemenea, au fost audiaţi şi alţi doi polițiști locali, care aveau atribuţii de a păzi parcul auto.

Ulterior, toți cei cinci au fost reținuți.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi abuz în serviciu, cu cei cinci în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor!”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Sursa Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. cum spuneam …”maidanezi ….”. Nuuuu, dar ei vegheaza la siguranta noastra!

 2. Militieni locali! Ce pretentii sa ai de la ei?

  DEMISIA !!!!!!

 3. Polițiștii locali = cimegile primarului

 4. Politia locala = interlopi cu dosare albite

 5. Totuși le-ar trebui alt nume la comunitari

 6. Acest caz nu este singular: au fost traficanți de droguri sau cămătari în jandarminerie și pulițist pedofil sau proxenet. La sectorul 4 am înțeles că în puliția locală au fost angajați interlpi din clanul sportivilor. Cam asta este resursa umană din jandarminerie și puliție. Dacă România ar fi o țară normală, dar nu mai este de mult, ar primi spor de pedeapsă jumătate. Pentru că este un pericol la adresa statului și distruge încrederea cetățenilor în autorități. Dar oricum cei care îi judecă sunt alți analfabeți și o să le dea cu suspendare. Că așa e justiția românească – soră cu infractorii.

  CUM DRACU SĂ TE ANGAJEZI LA POLIȚIE CA SĂ FURI POLIȚIA????????????

  HOȚI MAI TUPEIȘTI CA ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ NICĂIERI!!!!!!!!!!

  MULȚUMIM PSD!

  MULȚUMIM TUDOREL!

  MULȚUMIM CCR!

  MULȚUMIM JUSTIȚIE CU PENSII SPECIALE!